Login/Registracija

Saša Popović priznao da mu ime donosi mnogo PROBLEMA, a da li bi promenio MENTORA? (VIDEO)

Aleksandrar Popović, takmičar „Zvezda Granda“ i imenjak direktora „Granda“, ne krije radost što je ove subote uspeo da se plasira u šesti krug. Svoje utiske podelio je i za naš portal, ali i otkrio da li bi promenio mentora da može. 

– Ja sam zadovoljan, dobro sam pevao, dobro sam se osećao. Dobra energija je bila, oni su to tako videli i ja to poštujem, a što bi rekla Ana, možda su hteli da nas čuju još jednom u baražu – rekao je Sale. 

S obzirom na to da mu je mentor Aleksandar Cvetković, frontmen Tropiko benda, zanimalo nas je da li bi ga zamenio za nekog iz stalne postave žirija.

– Sale je najbolji mentor. Mnogo je pozitivan i mnogo toga zna, ume da prenese to. Stalno se čujemo, više puta smo se i videli i ne bih ga menjao ni za jednog člana. Baš sam zadovoljan – istakao je Popović.


Na pitanje da li mu ime Saša Popović donosi benefit ili probleme, s osmeh odgovara:

 – Mnogo problema mi donosi. Šalim se, interesantno je, mnogo ljudi me pamti baš po tome. Upečatljivo je, čak i da vam se dopadne neko ko peva, da li ćete zapamtiti njegovo ime ili ne, a kod mene ide prvo ime, pa sve ostalo.

Ceo intervju sa Saletom Popovićem, kao i njegov nastup iz popularnog takmičenja, možete da pogledate u videu ispod!

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: K. Stanković