Login/Registracija

Saša Popović otkriva sve ono o čemu je GODINAMA ĆUTAO (VIDEO)

Uoči početka emitovanja nove sezone muzičkog šou programa „Zvezde Granda„, koja počinje 5. novembra, Saša Popović je za Pink televiziju progovorio o svemu o čemu je ćutao godinama.

Popović je govorio o famoznim ugovorima koje je sklapao sa pevačima, zatim o detaljima saradnje sa najvećim zvezdama, otkrio je i brojne tajne srpske estradne scene... Ko je imao najveće honorare, koji pevači nisu poštovali ugovore, kakva je bila raspodela zarađenog novca čućete u nedelju, ekskluzivno od kreativnog direktora „Granda“ u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

Takođe, u razgovoru koji će se emitovati na televiziji Pink, otkrio je detalje nove sezone „Zvezda Granda“, svoje planove za ovu godinu, prisetio se, takođe, i vremena kada je „Grand“ počinjao. S druge strane, otvoreno je pričao o svojim počecima, privatnom životu, Baba Vangi i brojnim drugim temama, koje će u nedelju, 30. oktobra dobro prodrmati domaću scenu.

U videu ispod pogledajte kako je izgledalo potpisivanje ugovora između najveće produkcijske kuće Grand i gledate Pink televizije.

BONUS VIDEO: Saša Popović o prelasku na Pink

Foto: Z.K.Munja/Pink,
Autor: Grand/Pink