Login/Registracija

Saša Popović OTERAO Mustafu Mehića, takmičar ostao ŠOKIRAN (VIDEO)

Nakon spektakularnog duela u četvrtfinalu takmičenja “Zvezde Granda“ kandidati Miloš Kovačević i Saša Popović ostali su bez teksta kada je trebalo da sumiraju utiske pred kamerama našeg portala.

– Ne znamo šta da kažemo, ali uvek smo to što jesmo- poručili su kratko na početku razgovora.

Ipak, nismo mogli da ne pitamo Miloša kako je bilo nastupati sa mentorom Draganom Stojkovićem Bosancem ,koji mu je ukazao čast da ga na velikoj sceni prati na harmonici.

– Bila mi je velika čast ali i odgovornost, jer pet puta je gora pevati tako nego na matricu. Za to sam saznao dan pred snimanje, bila mi je ludnica u glavi, bio sam šokiran. Jedva sam svario da ću ovo pevati na suvo, to je bila njegova ideja– iskren je bio Miloš.

Ali, ni njegovom duelisti Saši Popoviću nije bilo lako s obzirom da mu iz kruga u krug produkcija dodeljuje jake protivnike na sceni sa kojima je privatno u super odnosima.

– Drago mi je da je bio Miloš, prošli put Hanad..Dobro je imati takvog suparnika, mnogo je bolje, on vam daje dodatnu snagu da izgurtate i da bude još bolje. Ti Mustafa beži tamo, da ne budem sledeći put sa tobom– poručio je Sale Mustafi Mehiću koji ih je slušao dok je stajao iza kamere.

Iako je Marija Šerifović nakon njihovog duela odbila da da glas samo jednom u pregalasavanju uz obrazloženje da obojica zaslužuju direktan prolazak, direktor Saša je ipak dalje pustio Miloša, što svakako nije obeshrabrilo Popovića.

– Prelepo bi bilo doći do finala ali kako treba da bude tako će i biti- zaključili su momci.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod:

Autor: T. Bogavac/ S. Čumić