Sanja Kužet pokrenula novi biznis, ekipa ZVEZDA GRANDA je podržala (VIDEO)

Nakon dugodišnjeg bavljenja voditeljstvom, Sanja Kužet rešila je da se oproba u novom biznisu, te je pokrenula svoju liniju visoko kvalitetnih hladno ceđenih sokova za detoksikaciju pod imenom „Reliksir“.

Tim povodom voditeljka je danas napravila promociju u Beogradu na koju su došle brojne njene kolege, kao i članovi žirija „Zvezda Granda“.

7b391be7199f49cb9af209272f2faaf9786e1572

Gotovo bez šminke, u opuštenom izdanju Svetlana Ceca Ražnatović, kao i Đorđe David pojavili su se solo na promociji, dok je Aleksandar Milić došao u pratnji supruge. 

Podrška nije izostala ni od Suzane Jovanović, Ane Bekute i Voje Nedeljkovića koji je na današnjem događaju imao ulogu voditelja.

be587490ca58863476c52a83f2dac4248266bf16

Reliksir sokovi za detoksikaciju nastali su iz Sanjine želje da svoje dugogodišnje iskustvo prenese svima koji žele da steknu zdrave navike za ceo život koje će doprineti kvalitetu njihovog života, kao i njihovom izgledu.

– Ništa nije došlo preko noći, jedna lifestyle priča se promenila onog momenta kad sam se drugi put ostvarila kao majka i kada sam shvatila da ne mogu samo da se oslanjam na mladost i genetiku,već moram nešto dobro da uradim za svoj organizam i sebe. Ljudi, kolege, pa i fanovi su me inspirisali da zapravo treba da im ponudim ono što već konuzumiram i odvažila sam se da to učinim i nesebično podelim sa svima – izjavila je Sanja za Grand Online i otkrila da je na originalnoj recepturi radila sa nutricionistom, a lično mesecima unazad testirala sokove.

 – Mogu sa ponosom da kažem da ću uskoro napuniti 39 godina i da nikad nisam imala ovoliko energije i da nikad moje fizičke mogućnosti nisu bile kao sad. Energija mi je na tako jednom pokretačkom nivou i ubeđena sam da je to od promene ishrane. Moj cilj je da motivišem ljude da može, a ja sam dokaz da može, a nisam svemoguća žena, generalno imam obaveze kao svaka druga žena – rekla je voditeljka. 

9bbc48e6ac67179ef304a95bab2b35c10bc60c2f

Sanja je za Grand Online ispričala i anegdotu koju je nedavno imala na snimanju „Zvezda Granda“ sa Vojom Nedeljkovićem, a i sam voditelj otkrio je zbog čega je bio skeptičan zbog Sanjinog biznisa.

A o čemu se radi, pogledjte u videu u kojem možete da vidite sve detalje promocije Sanjinog novog brenda. 

Foto: L.Cvetković,
Autor: I. Ankić/N.Pantelić