Login/Registracija

Sandra Rešić: Da je tata živ plakao bi više od mene (FOTO+VIDEO)

Sandra Rešić, ćerka pokojnog pevača Nina, rasplakala je milione ljudi koji su prošle subote pratili njen nastup u „Zvezdama Granda“. Njeno izvođenje pesme „Sve moje zore“ i Ninove numere „Udahni duboko“ bilo je vrlo potresno i za članove žirija. Marija Šerifović je pokušala da sakrije suze,  Jelena Karleuša nije mogla da prestane da plače. Nakon završetka fantastičnog nastupa koji će se zauvek pamtiti u takmičenju, a prilikom komentarisanja Ace Lukasa, i sama Sandra se rasplakala. 

„Pre izlaska na scenu razmišljala sam samo kako ću da otpevam najbolje što mogu i da ne mislim šta će ko da kaže, već da se koncetrišem samo na nastup. Kad se sve završilo bila sam potrešena, u isto vreme srećna i tužna.Jednostavno nisam znala šta me je snašlo. I dalje sam u šoku“, priča Sandra za grand.online. O njenom nastupu i dalje bruji ceo region, a Sandri ne prestaje da zvoni telefon i da joj stižu poruke na društvenim mrežama.  


„Čestitali su mi svi redom. Veliko hvala svima. Nisam se ovome nadala“, rekla je Sandra. Pevačica koja je i prošle godine u takmičenju pokazala vanserijski talenat i veliku želju, na Grandovu scenu se vratila sa još više samopouzdanja. Na pitanje kako bi njen otac reagovao da je živ i da je mogao da vidi njen nastup u „Zvezdama Granda“, Sandra kaže: 

„Plakao bi jer je bio jako emotivan. Plakao bi više od mene“, rekla je Sandra. Pogledajte još jednom Sandrin nastup koji je izazvao lavinu emocija i naježio sve članove žirija: 

https://youtube.com/watch?v=2Z3dcQ2IrZc
Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić