Sandra Mladenović o lošim komentarima i početku karijere: „Bilo je teško, nakon takmičenja je usledila borba“

sandra maldenovic

Od kada se proslavila u prošloj sezoni „Zvezda Granda“, karijera Sandre Mladenović ide uzlaznom putanjom, a pevačica je tokom gostovanja u emisiji „Grand parada“ istakla da je i više nego zadovoljna reakcijama publike.

-Reakcije na moju prvu pesmu se mahom pozitivne, ali ne kažem uvek ima i negativnih komentara kod svih, pa tako i kod mene. Nije bilo nekih loših kritika, uglavnom su pozitivne. Posle „Zvezda Granda“ ljudi su počeli da me presreću na ulici i da me prepoznaju, slikaju se sa mnom – rekla je pevačica, pa dodala:

Tek nakon takmičenja sledi prava borba, a ja sam prezadovaljna. Ispunila sam svoja očekivanja. Nikad nisam zadovoljna sa sobom, ali do sada mi je samokritika uvek donela dobro.

SANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 10 ok 1

Na pitanje voditeljke koliko je bilo teško njenim saradnicima da za nju urade pesmu s obzirom da ima samo devetnaest godina, pevačica je bila sasvim iskrena.

Bilo je jako teško, pričala sam sa Milijem i on mi je rekao da mu je za mene bilo najteže da nađe pesmu zbog mojih godina i životnog neiskustva. Delove teksta smo menjali bukvalno u hodu, čak mi je Mili rekao da neke delove ne mogu da pevam jer ih nisam ni doživela – objasnila je Sandra.

Sandra je ispričala i pojedinosti saradnje i odnosu sa nekadšnjom mentorkom Anom Bekutom:

Slušala sam je uvek i nekako smo odmah kliknule iako je među nama velika razlika u godinama.

SANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 2 ok 1

Pored toga što snima pesme i uspešno gradi muzičku karijeru, nije zapostavila ni obazovanje. Ona je prošle godine upisala Filozofski fakultet u Nišu gde redovno pohađa predavanja i polaže ispitne obaveze.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.G.