Login/Registracija

Samo za NAJHRABRIJE! Zvezda Granda se podvrgla OVOM BIZARNOM TRETMANU, malo ko bi smeo da uradi isto! (VIDEO)

Pevačica Marina Stefanović veoma vodi računa o svom izgledu i nije joj strano da eksperimentiše sa raznim tretmanima pa čak i da se podvrgne tretmanu za koji mnogi kažu da je ljigav, a reč je o metodi osvežavanja lica uz pomoć puževa o čemu je govorila za naš potral.


– Pustiš ih i oni tako gamižu i puste svoju sluz. Ta sluz se koristi u kozmetologiji ima svašta nešto što je super za kožu, kada to odstoji koža nabubri i bude jedra. Dobra stvar je što puž ne strada, on prođe izbaci sluz i možete da ga pustite– objasnila je Marina.

Kao neko ko je završio medicinsku školu dala nam je i odličan savet kako da u kućnoj radinosti uradimo piling lica.

– Kašičica meda i šećer u kristalu se izmešaju i istrljaš lice. Farmaceutska soda bikarbona na vlažnu kožu i posle toga pantenol krem i koža bude glatka. Uvek posle pilinga može neka maska kao peel off i ona lepo napravi trenutni blagi lifting efekat.


S obzirom da se, u cilju podmlađivanja, sve više devojaka odlučuje za botoks zanimalo nas je kakvo je njeno mišljenje o tome.

– Ja to pozdravljam ko se u tome pronalazi i ume na pametan način da iskoristi da ne izgubi na prirodnosti to mi je sasvim ok. Ja bih želela da isprobam teen lifting.

A kakav je to tretman i koji su njegovi benefiti saznajte u videu ispod.


POGLEDAJTE I 
Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić/ I. Ankić