Login/Registracija

Sajsi MC: Savi nikad ne bih mogla da kažem „ne“ (VIDEO + FOTO)

Nova pesma „Derište“ Save Perovića i kontroverzne reperke Sajsi MC podigla je ogromnu prašinu, a svi se pitaju kako su njih dvoje došli na ideju da sarađuju. I dok iz minuta u minut raste broj pregleda ovog hita na Youtube kanalu, ekskluzivno za grand.online zvezda Granda i seksepilna pevačica otkrivaju sve detalje sa snimanja pesme i spota koji nikog nije ostavio ravnodušnim.

Kako je popularnoj reperki u Grandu?

Sajsi: Meni je fantastično! Ako budu dobri prema meni ima da nastavim da dolazim. Ovo nije prvi put da ću biti na Grandovoj sceni jer sam prošle godine bila u podršci svom ocu Jovanu Rašiću koji se takmičio u serijalu „Nikad nije kasno“.

Kako si ti krenula da se baviš rep muzikom, a  tvoj tata se ceo život bavio rokenrolom?

Sajsi: Nije to toliko drugačije. Princip je isti. I ovo što ja radim možda nije ta forma ali po muzičkom izrazu jeste rokenrol.

Šta je presudilo da snimiš pesmu sa Savom Perovićem?

Sajsi: Presudila je pesma. Kad sam čula demo meni se jako svidela pesma i sa lakoćom sam odradila svoj deo. Savina energija mi prija, specifičan je kao i ja. Ko bi mogao njemu da kaže „ne“ kad je presladak?!

Sajsi 1.jpg

Otkrijte nam neku anegdotu sa snimanja spota?

Sajsi MC: Ovo je prvi put da sarađujem sa Dejanom Milićevićem i bila sam oduševljena. Na snimanju je vladala veoma prijatna atmosfera i sa lakoćom smo radili. Snimanje spota je naporan posao ali sa njim ništa nije bilo teško. Ne mogu baš da se setim neke anegdote…

Savo: Kad sam ušao na snimanje rekli su mi da idem da skinem farbu sa kose i tetovažu  pošto sam izgledao kao da sam pošao na maskenbal. (smeh) 

Sajsi MC: Meni je sve to izgledalo super ali je ekipa počela da se buni zbog njegove tirkizne boje kose, pa je morao da se ofarba u crno. Jadna tvoja glava i kosa, Savo! (smeh)

Sajsi, šta sad kažu tvoji fanovi s obzirom da si objavila pesmu za „Grand produkciju“. Sigurno neki kažu si ih izdala i prodala?

Moji pravi fanovi mene podržavaju i njima je jasno da njihova Sajsi mora da se pojavi svuda, a oni koji to ne razumeju nisu pravi fanovi. 

Savo Perović i Sajsi MC biće gosti u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ u nedelju, 30. oktobra od 15h na Prvoj televiziji, OBN-u i Kanalu 5. Dok nestrpljivo čekamo njihovu televizijsku premijeru hita „Derište“ uživajte u video spotu: 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: A.Bakić