Login/Registracija

Sad NAJJAČE, KIDAJ! KARLEUŠA izašla na scenu da pokaže takmičarki, Darko je spasio od panik tastera!

Nikolina Milosavljević (19) dolazi iz Prokuplja i već se takmičila u „Zvezdama Granda.“ Njena podrška u bekstejdžu su mama, tata, brat i dečko. Odabrala je pesme „Rekao si“ Nine Badrić i „Srećo, reci“ Maje Odžaklijevske! 

Dok je pevala prvu pesmu žiri je bio nem, a pred kraj druge numere dali su joj panik taster. Ipak, takmičarka se nije zadovoljila ovakvom situacijom, pa je zamolila žiri da joj objasne zašto, objašnjavaću da je i prošli put, takođe, dobila panik, ali da je sada mnogo više vežbala i radila. 

– Kako da pričam sa tobom na tu temu? – počela je Marija. – Ne mislim da te uvredim. Da li ti znaš kakva je pevačica Nina Badrić iako ova koju si izabrala spada u njene lakše pesme. Odabir pesama je loš, trebalo je da uzmeš nešto lakše, jednostavnije, interesantnije. 

– Maja Odžaklijevska ujeda za nogu kad peva ovu pesmu, i orkestar, i ceo prvi red – objasnio je David. 

– Da li misliš da ćeš bolje odraditi posao ako ti damo drugu šansu – pitala je Jelena. – Ti nemaš ni malo života u sebi, bila si dosadna! – konstatovala je.

– Onda neka me neko nauči da ne budem dosadna! – zavapila je Nikolina. 

Potom je Saša Popović dozvolio da otpeva ponovo drugu pesmu, a na sceni joj se pridružila Karleuša u svojoj izazovnoj odevnoj kombinaciji. Tražila je da se intonacija podigne za posla tona, pa se Nikolini obratila: 

– Da se jako mučiš, kao da ćeš da kakiš! 

Dok je Nikolina pevala, ona joj je govorila: Najjače, kidaj! Otvori usta! Sad pevaj!

– Pogini, al’ pogini muški! – rekla je Jelena na kraju.

– Nema pevanja dok se ne oznojiš i ne zadišeš – rekla je Ana Bekuta.

Žiri je konstatovao da je bila bolja i onda nagovarala Darka da je uzme. On je na kraju prisato, rekavši da će kod njega pevati sa narodnjačkim trilerima. 

– Šta ti mentor kaže, to ti je krst! – rekao joj je Đorđe na kraju!  

Pogledajte i šta su članovi žirija radili pred početak ove emisije OVDE. 

Foto: Z. K. Munja, D. Milošević,
Autor: K. Obradović