Login/Registracija

Sa VELIKIM RAZLOGOM Zvezda Granda uputio supruzi NAJEMOTIVNIJE REČI: „Bili smo rame uz rame…“

Takmičar „Zvezda Granda“ Hanad Džehverović osvojio je Lejlino srce pre nekoliko godina, a svoju ljubav krunisali su 2019. godine izgovaranjem sudbonosnog „da“. Danas veliki deo svog uspeha pevač pripisuje upravo njoj za koju je od prvog dana znao da je „ona prava“.

– Lejla je sigurno moja najveća podrška, uvek stoji iza mene i čuva mi leđa. Dok sam se takmičio uvek je sa mnom birala stajlinge, pesme i uvek je razmišljala kao ja, nikada me nije sputovala i nikada mi nije zamerala što me nema kod kuće- istakao je ponosni pevač.


Tokom deset meseci borbe na Grandovoj sceni Džehverović tvrdi da ne bi sve bilo isto bez njegove lepše polovine koja ga je u svakom trenutku bodrila iza kamera, a kako tvrdi zbog jedog razloga mnoge kolege mu mogu pozavideti na ovakvom odnosu.

– Bili smo rame uz rame, samo ona ne voli da bude pred kamerama. Nemam šta da kažem za nju osim samo reči hvale jer za moj posao nije dovoljno samo razumevanje, već ludilo. Ja sam čak i svojoj supruzi rekao da ja nikada ne bih mogao da budem sa pevačicom jer neke stvari ne bih mogao da svarim. Tako da mojoj supruzi svaka čast i ona je za mene jedna jedina. Ne bi svako mogao da razume moje izostanke od kuće, razdvojenost od deteta i bračnih obaveza- objasnio je Džehverović koji prvi susret sa svojom voljenom nikada neće zaboraviti.


– Ljudi su mi govorili da ću kad budem spreman za ženidbu znati ko je ona prava, a ja sam se čudio kako. I stvarno kada sam otišao na prvi dejt sa Lejlom, ja sam znao odmah da će mi biti žena, kako, ne znam ni sam. To je izašlo iz srca i nikad se nije promenilo, nikad nisam posumnjao u to. Imam osećaj koji me nikad ne prevari, retko se pojavi, ali kad dođe, ne prolazi – ispričao je za Grand Online.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović