Login/Registracija

Sa Milijem stigla DO FINALA, a evo zbog čega Nikolina Đekanović NIJE HTELA KOD CECE U TIM: „Nisam pogrešila“

Finalistkinja Nikolina Đekanović, izuzetno je zadovoljna svojim uspehom u „Zvezdama Granda“ i plasmanom u samu zavšnicu takmičenja koju, priznaje, nije očekivala kada se prijavila.

Za ovakav uspeh, zaslužan je i njen rad sa mentorom Aleksandrom Milićem Milijem koji je tačno znao kako da iz nje izvuče ono najbolje, međutim on nije bio njen prvi izbor za mentora.

– Priželjkivala sam Mariju, naravno, ko nije? Ali,  kasnije tokom takmičenja sam videla da su svi mentori podjednako uključeni u mentorstvo– otkrila je Nikolina.

Danas, ne krije sreću što je bila baš kod njega u timu, a sada je otkrila i zbog čega je odabrala njega umesto Cece Ražnatović.

– Jako sam zadovoljna svojim izborom. Ja sam birala između Cece i Milija, i izabrala sam Milija jer sam imala utisak da je iskusniji u takmičenju pošto je ona tek ove godine došla i nisam pogrešila– objasnila je Đekanovićeva.

Mili je u prošloj sezoni bio mentor Zorani Mićanović koja je postigla ogroman uspeh nakon takmičenja, a bez lažne skromnosti istom se nada i Nikolina.

– Naravno da priželjkujem. Meni je Zorana prijateljica i poštujem to što radi. Pratim njen rad, sve je odrađeno na vrhunskom novou i volela bih da idem u tom pravcu. Ne znam da li bih baš toliko išla u folk žansrovksi, ili bih malo više moderno, ali videćemo kako me voda odnese– kaže pevačica.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić