Login/Registracija

„Sa Josifovskim sam veoma bliska, privukli smo se energetski“ Belma Huseinefendić progovorila o odnosu sa kolegom i obrazovanju

Popularna „Zvezda Granda“ Belma Huseinefendić osim što je obdarena talentom za muziku nije zapostavila ni školovaje, pa se tako mlada pevačica pohvalila da je postala student.

d62dd84490a6802814cc84258410a3a3a0d2de8d

Upisala sam fakultet i studiram laboratoriju i dijagnostiku na Medicinskom fakultetu, a tu su i svirke, trebaće mi vremena da to sve uskladim. Nije mi lako, ali na kraju će sve biti u redu. Radim ono što volim, pa mi to sve ne pada toliko teško. Nekad je naporno, malo spavam ili se razbolim, ali čim se naspavam budem kao nova – ispričala je kroz osmeh Belma, a onda otkrila zbog čega je odlučila da upiša baš ovaj fakultet.

Završila sam srednju Mdicinsku školu u Tuzli, a onda sam odlučila da proširim svoje znanje u onome što me interesuje, a to je rad u laboratorijama. Videli smo koliko je bila teška situacija za vreme koronavirusa, nedostajalo je laboranata, medicina je veoma human poziv i nešto što me zaista usrećuje.

81822a9908434f6d1af6a21455745a13db44aaff

Mnoge obožavaoce iznendila je nedavna saradnja mlade pevačice sa rokerom Aleksandrom Josifovskim sa kojim je snimila duetsku pesmu „Voli me ko sebe“, pa je Belma sada otkrila kako je do saradnje došlo i koliko ju je ovaj projekat usrećio.

Josifovski me je nazvao letos i predložio da snimimo pesmu, bez razmišljanja sam pristala i pre nego sam čula numeru. Bio je to čudan spoj, spot smo snimali u Makedoniji, bilo je to divno i nezaboravno iskustvo koje sam imala u zadnje vreme.

7d42e637662d111b47205a12683dd09a0fa88c96

S obzirom da su im se energije poklopile, zanimalo nas je da li su oni veoma bliski prijatelji ili čak između njih ima i simpatija, što je Belma odmah demantovala.

Naravno da nema simpatija, Josifovski je pre svega oženjen čovek. Jako smo bliski i volimo istu vrstu muzike. Mnogo volim kakvu energiju on nudi i mislim da smo po tome slični. Nekako smo se privukli, skontali smo se i napravili nešto što odgovara i njemu i meni. Bilo je samo pitanje vremena kada će se to desiti – istakla je Belma.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk