Login/Registracija

Roker OBJASNIO Cecinom pulenu KAKO SE PEVA, ona URLALA NA MARIJU: “Ovo je nepravda“

U drugom krugu takmičenja momak iz Novog Pazara Enis Todić (28) otpevao je pesme “Ti samo budi dovoljno daleko“ i “Da Bog da“.

Kandidat iz tima Cece Ražnatović za svoju interpretaciju dobio je pet glasova, što se Ceci nije dopalo ni malo.

– Da li si realna!- vikala je Ceca na Mariju koja nije dala glas Enisu.

– Ne voli Kipar pa je briga- dodao je Saša Popović kao obrazloženje za ovaj Marin potez.

– Ljudi bre pa ovo nije za šest! Ceco, je l’ znaš da ovde niko nije hteo da da glas života mi mog! I sad kao svi glasali. Oni izgleda oće na Kipar- rekla je Šerifovićeva pa se obratila kandidatu.

– Prvo ovaj program nije za tebe, a da si paketić jesi. Ako neko pokuša da me ubedi da se prva pesma ovako peva ja ću sad da se prevrnem ovde naglavačke, ali o tome neka kaže više Đorđe David.

Skoro svi članovi žirija složili su se sa Marijom, a zatim je Saša tražio da čuje komentar od Davida koji u originali izvodi pesmu “Ti samo budi dovoljno daleko“.

– Vidi se da je skinuto u nokat ali faul je zbog trilera. Ta pesma je sve samo nije triler. Ali razumem da je trema. Što se tiče druge pesme, ona ti leži kao šlam na glavi- poručio je roker.

Kako su kroz takmičenje “Zvezde Granda“ mnogi pevali ovu pesmu, a Davidovi komentari uglavnom bili negativni, Popović je imao predlog veka- da Đorđe izađe na scenu i pokaže kako se ta pesma zapravo peva.

Pevač je to odmah i učinio, a njegove kolege kao i svi u publici bili su oduševljeni.

– To Đole, bravo Đole!- čula su se dobacivanja.

Nakon neviđenog spektakla, kandidat je otišao sa scene da sačeka baraž, a na povratku do svog mesta Ceca je nastavila sa komentarima da je dečku učinjena nepravda.

 Naravno, na tapetu je bila Marija Šerifović.

– Veštce jedna mogla si da daš glas. Usrećila bi njega, mene i ceo Novi Pazar!- vikala je Ceca.

Ali nije zaslužio! A ove ostale uhvatila prpica ne smeju da ti kažu da niko nije hteo da glasa- objašnjavala je Marija uzaludno.

– Ma mrtva si. Pali bre od mene- pojurila je Ceca da udari Mariju kada joj se mlađa koleginica plezila ispred nosa.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac