Login/Registracija

ROKENROL SE VRAĆA Đorđe David „Neću štedeti novac za benzin da promovišem dobru muziku“

Otkako je postao deo najpopularnijeg talent šoua „Zvezde Granda“, čuvenog rokera i bivšeg pevača „Generacije 5“, Đorđa Davida osudili su da „izdao“ pravi rokenrol i „prodao se“ narodnjacima. Ipak, novi album njegovog benda „Death Saw“ dokazuje sasvim suprotno. 

Na velika vrata vraća se dobar, stari rokenrol i to zahvaljujući Džordžu i njegovom bendu koji će uskoro predstaviti čak devet novih pesama „tvrđeg“ zvuka.

Za Grand. Online roker je otkrio da novi album „Da se ne zaboravi“ podseća na prave vrednosti koje je srpska rok scena forsirala ’80-tih kada je bila četvrta sila u Evropi.

– Reč je o albumu koji treba da podseti sve nas na ozbiljnu biblioteku sa ex Yu prostora kada je reč o rok muzici, energiji, tekstovima i harmoniji. To su one stvari i pesme koje su vaspitavale generacije dok je postojalo bratstvo i jedinstvo i pre nego što je čovek čoveku postao vuk- priča Đorđe i dodaje da je novi album produkcijski nešto najlepše što je napravio u svojoj pevačkoj karijeri.

– Kompletna energija koja je uložena, pa sve do samog omota govori da je ovaj album najkomplentinija priča u mojoj karijeri – tvrdi roker, dok na pitanje zašto je odlučio da album objavi za „Grand produkciju“ odgovara: Zato što je najvidljivija, najisplativija i najjača diskografska kuća na Balkanu, a to je nama rokerima važno kako bi ovu rokenrol priču raširili što dalje, i po svim kontinentima.

……

Predrasudu da „Grand“ forsira samo narodnjake ruši sa lakoćom i ne krije da od njega očekuje mnogo jer je najbolji, a veruje da će mu i žiriranje u „Zvezdama Granda“ pomoći da na najbolji mogući način predstavi kvalitetnu muziku.   

– Dobio sam i najlepši rođendanski poklon, koji je 5. novembra, a to je da baš na taj dan snimam spot za duestku pesmu sa Ivanom Peters – pohvalio se i dodao da sa novim spotovima kreće i promocija novog albuma. 

Krećem u medijsku promociju po Beogradu i svim većim gradovima i varošicama u Srbiji. Neću štedeti novac za benzin, niti kilometražu koju ću prevaliti jer to je moja crkva kojoj se ja molim, moja najveća ljubav na svetu. Od toga koliko sam ja aktivan, zavisi cela moja ekipa, moj bend – kaže on i poručuje: Očekujete me gde god je to moguće! Rokenrol se vraća!

……


Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić