Takmičari podbacili, Marija u šoku: „Ne znam kako da opišem ovu situaciju“

Rijad Rahmanović i Danijel Trajković duel
Rijad Rahmanović i Danijel Trajković duel

Rijad Rahmanović i Danijel Trajković ukrstili su glasove večeras, a uprkos trudu da daju sve od sebe nisu ispunili očekivanja žirija koji ih je poslao u baraž nakon izjednačenog rezultata 4:4 .

Dva člana žirija nisu dala nijedan glas, a prva je reč dobila Marija.

Rijad Rahmanović i Danijel Trajković duel

Ne znam kako da opišem ovu situaciju, prve pesme su vam bile dobre, druge haos i tu mislim na intonaciju- jasna je bila Šerifovićeva.

Nakon ovakvog rezultata oglasili su se i takmičari.

Malo sam zapušen, malo me je ponelo, pa sam ušao tako u strofu– svestan situacije je rekao Rijad.

Meni je bilo savršeno, samo možda trema– iskren je bio Danijel.

Bosanac je uputio konstruktivne kritike na račun obojice.

Ja ne znam šta bih dodao, Rijade prosto prva pesma te je ponela, u drugoj ne može se u strofi ubiti. Imao si refren i maznuo si po koji falš, dobar si pevač ali nisam glasao jer ima kandidata koji imaju dve pesme dobre i nije fer– obajsnio je Stojković, dok je Ceca rekla da je Rijad bio stabilniji.

Rijad Rahmanović i Danijel Trajković duel
Rijad Rahmanović i Danijel Trajković duel

Ana Bekuta smatrala je da su podbacili usled pristiska.

Ja ovo prvi put čujem kod obojice, verovatno je to pritisak. Koliko znam nisu falš pevači, oseća se trema i pritisak– dodala je Bekuta.

0A0A1340 1
Rijad Rahmanović i Danijel Trajković duel

Završnu reč imali su mentori.

Nisam zadovoljna, ali opravdano. Uvek se bunim i ne bih da branim Rijada, ali on bi bolje iz sna otpevao neko večeras. Ima problem sa glasom, to traje i opteretio se i prevelika želja i to ga je saplelo– dala je svoj sud Viki.

Ovo jeste pesma za tebe čuli smo na probi i mislim da je nepravedno da ne dobijete nijdan glas od dva člana žirija, ali opravdano je da niste za šest bili– zaključila je Snežana.

NE PROPUSTITE I :

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić