Login/Registracija

RAZVOD se desio u NAJGOREM periodu života: “Ravno je maloj smrti, velika je bol“

Protekle dve godine bile su jako turbulentne i stresne za mladu zvezdu “Granda“ Krstinju Todorović, sada ponovo Matanović.

Nakon operacije želuca, velikog finala pomentog takmičenja, preko još jedne operacije uklanjanja viška kože i traumatičnog oporavka koji je i dalje u toku, Krstinja se rastala od muža Bogdana, što je juče potvrdila za naš portal.


Proces razvoda koji je tek pokrenut za nju predstavlja posebnu vrstu stresa koja joj je u ovom trenutku bila najmanje potrebna.

– Kažu da je razvod ravan maloj smrti, gubitku voljene osobe, i to je nešto što čovek ne može tek tako, ravnodušno da prođe. To je velika patnja, bol…ali život je nepredvidiv, to se dešava a mi smo tu da ih podnesemo najbolje što možemo– kaže Krstinja i dodaje:

– Ovo je najgore vreme u kome je mogao da mi se desi razvod. Ali trebalo je da se desi, nije moglo da funkcioniše, bilo bi mučenje za obe strane. 


Kao što je već izjavila za Grand Online, sa nekedašnjim suprugom ostala je u dobrim odnosima i truditi se da održi prijateljski odnos u kome će jedno za drugo uvek biti tu.

Nemam problem da iskreno pričam o svemu, neću bežati od toga da kažem bilo šta. Nikada neću reći da je moj suprug loša osoba, ili da je bila treća osoba u pitanju. Jednostavno nije išlo, nije nam se dalo i to je jedini razlog– rekla je pevačica iako je donekle svesna da će njen razvod izazvati raznorazne priče i naslove.


Posao kojim se bavi i ljudi iz okruženja daju joj snagu da nastavi dalje, a kako kaže, ono što je najvažnije jeste istina koju ona i Bogdan vrlo dobro znaju.

– Nismo se ogrešili jedno o drugo i to je jedina istina- zaključuje Krstinja Matanović za Grand magazin.

A kako su Krstinja i Bogdan nekada govorili jedno o drugom, pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac