Login/Registracija

RAZOČARAO ŽIRI: “Volela bih da mogu da te odbranim ali zaslužio si da ispadneš“ (FOTO)

Treći par činili su Ognjen Čvorović (24) iz Vranja iz tima Viki Miljković koji nam se predstavio pesmama “Rođena si samo za mene“ Hari Mata Harija i “Kazino“ Dženana Lončarevića, i njegov protivnik ali prijatelj Emir Brunčević, novi kandidat (32) iz Novog Pazara, a koji je pevao pesme “Srno moja malena“ Šabana Šaulića i “Moj dom je slepa ulica“ Mileta Kitića. 

5:2 bio je rezultat u korist novog kandidata Emira, a nažalost Ognjen Čvorović, osvojio je samo dva glasa i ispao iz takmičenja.

– Čvoroviću, klao si vola za šniclu mesa. Ni u jednoj pesmi ništa. Bio si bolji, šta se desilo?– pitala ga je Ana a on je odgovorio da je trema- Ma kakva trema, ovo je 4. krug takmičenja. Ni drugi kandidat mi se nije dopao.


– Ja sam dala glas kandidatu broj dva, skoro svi. Svi sem Ane, da uđe u zapisnik. Ajde od Ognjena da počnem. Jel ti imaš neke privatne probelme, koji te stiskaju pa dođeš potonuo ovde? Nama su prijatelju tonule lađe, i čupali smo ih sa dna. Moje lađe su toliko puta potonule da ne bi trebalo više ton da pustim. Imaš mladost, snagu, život, želja, sve je na tvojoj strani, sve imaš, a ti izađeš tako potonuo bez obzira na tremu- bila je jako razočarana JK.

– Brunčeviću, ti si bomba. Ova druga pesma jako dobro otpevana. Bravo na izboru– rekao je Bosanac drugom kandidatu.

Marija je Ognjenu dala glas tek da ima glas, pa zaključila da je on “loš“ đak- Ti si se sam spremao, birao pesme. Sretno ti bilo ali ja ako mentor to ne bi dozvolila. Ne može to Viki. A Emire tebi sam dala glas jer pevaš masno i bezobrazno. 

Kako je Emir već bio u takmičenju, Popovića je zanimalo ko mu je tada dao glas pa se JK začudila kako se ona nije našla na tom spisku– Pa bolan, samo Marija i ja nanjušimo zvezde- rekao je Bosanac jer je i tad dao Emiru glas.

– Hvala što si bio Ognjene– rekao je Mili pa se obratio svom kandidatu- Svaka čast s obzirom da nisi spavao sinoć. Pet glasova, veliki rezultat.

Viki je zatim obrazložila Ognjenov neuspeh– Istina je da je ovo večeras bilo ušas. Neuvežbano, užasno, htela sam da se zavučem ispod stola. Potencijal si , imaš žicu, ali moraš sam da se izboriš sa svim problemima. Žao mi je što si ispao ali ovo je bilo za ispadanje i nemam za šta da se uhvatim da te odbranim.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac