Login/Registracija

RAZNEŽIĆETE SE: Ljubav prema njima jača je od razočaranja (FOTO)

Elmedin Kadrispahić uspeo je da se plasira u treći krug „Zvezda Granda“ iako je njegov nastup u duelu po odluci žirija bio daleko od njegovog maksimuma. To nije pogodilo samo Mariju Šerifović koja se iznervirala već i samog kandidata koji je znao da može mnogo bolje. 

„Da budem iskren nisam zadovoljan. Nisam izveo pesme na pravi način, onako kako ja to mogu. Marija je uvek na mojoj strani, a ovaj put nisam opravdao njena očekivanja i to me je razočaralo. Potrudiću se da u sledećm krugu napravim bolji izbor pesama i popravim utisak“, priča Elmedin. Na snimanju emisije „Zvezde Granda Specijal“ njega su iz publike bodrili supruga Melisa i presladak sin Emre.

„Oni su mi najveća podrška u takmičenju. Emre je nedavno napunio godinu dana i uživam dok ga gledam kako raste. Prohodao je nedavno, a zna da kaže i po koju reč“, priča sa osmehom Elmedin i dodaje da su oni centar njegovog sveta. 

„Elmedin i ja smo zajedno od 2010. godine pre nego što je počeo da se takmiči. On već dobro poznaje scenu i nadam se da će ovo biti njegova godina“, rekla je kratko Melisa.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić