Login/Registracija

RASULO Jelena se posvađala sa svima, a Marija od muke zapevala „Molitvu“ u narodnjačkom fazonu (FOTO)

U drugom duelu večeras predstavili su se Milena Đukić, takmičarka iz Jeleninog tima i Aleksandra Tadić Cipka, takmičarka iz grupe Viki Miljković. Milena je u dogovoru sa mentorima odabrala da se predstavi pesmama „Ederlezi“ i „Požuri ljubavi“ Nade Topčagić, dok je Aleksandra otpevala numere „Kraljica tuge“ Vesne Zmijanac i „Otkači“ Mire Škorić. Glasanjem je odlučeno da obe takmičarke idu u baraž.

Žiri je ponovo bio složan da obe takmičarke nisu dale svoj maksimum u ovom nastupu. Mileni su zamerili da se prva pesma koju je pevala ne peva na taj način, dok su za Aleksandru prokomentarisali da je pevala bez energije i uz dosta falševa. Jelena je bila razočarana što je njena kandidatkinja dobila manji broj glasova, jer smatra da je ona bolja pevačica od njene protivnice. 

„Glasala sam za Cipku, jer ona može da bude zvezda. To je ionako oduvek bio tvoj  način glasanja i razmišljanja. Sad vidiš koja je razlika kada se ocenjuje tvoj kandidat i kada sediš ovde pored nas i komentarišeš ko može da bude zvezda“, poručila je Marija Jeleni. „Znači, sada se tako gleda?“, iznervirano je rekla Jelena.

Diva je nakon toga započela raspravu sa Snežom, jer je Snežana izjavila da Milena ne može da peva romsku pesmu sa narodnjačkim trilerom. „Je l’ to znači da ona ne može da peva romsku pesmu, jer je bela devojka? Ona je otpevala u svom stilu. To je kao kada bih ja morala da igram fudbal samo kao Ronaldu ili Mesi“, nastavila je Jelena da se raspravlja. 

Marija više nije mogla da sluša svoju drugaricu, pa je iz čista mira zapevala svoj hit „Molitva“ u narodnjačkom aranžmanu, ne bi li dokazala svojoj koleginci da pesme moraju da se pevaju u originalu ili u suprotnom neće imati smisla. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić