Login/Registracija

RASPRAVA U ŽIRIJU: Jelena joj rekla da je staromodna tetkica, Ana je branila, a Viki samo što se nije raspakala (FOTO)

U prvom krugu „Zvezda Granda“ predstavila se Emilija Nešić iz Kragujevca. Ona se predstavila pesmama „Nisi mi sudbina“ Mire Škorić i „Dobro jutro lepi moj“ Ane Bekute. Na kraju nastupa osvojila je dva glasa od Ane i Viki. 

„Prolepšala si se, smršala i promenila boju kose“, pohvalila je njen izgled Ana Bekuta. Snežana je podsetila publiku da je ona ćerka pokojne pevačice Vere Nešić. 

„Ako želiš da uspeš da za 180 stepeni promeniš način razmišljanja, izbor pesama, način pevanja i izgleda. Mlada si i sve što vidim kod tebe je bajato. Gledaj na društvenim mrežama šta je trend. Ovako si kao neka tetkica i dosadna“, rekla je Jelena. 

„Mnogo me asociraš na svoju majku koju sam mnogo volela i kad god tebe vidim odmah mi se napune oči suzama. Boja glasa podseća na nju, ali sve ostalo treba da promeniš. Dala sam ti glas podrške ali ti neću biti mentor jer ne mogu mnogo sa tobom da uradim“, rekla je Viki. 

„Ja moram zbog Vere da je uzmem“, rekla je Ana Bekuta i pristala da joj bude mentor. 

„Ali želim i ja da joj kažem šta treba da promeni kako bi uspela u šoubiznisu iako je uzela Ana“, rekla je Jelena, a Saša je rekao „Pusti Anu da joj kaže jer je ona uzela“

„Tebi Jelena hvala na savetima, a mi moramo najviše da radimo na njenom samopouzdanju“, rekla je Ana.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić