Login/Registracija

„PUSTI ME TVOJE LAŽNE LJUBAVI“, Ceca besna na Popovića zbog „FAVORIZOVANJA“ DRUGIH MENTORA

Pravi muški duel pripredila su nam dva sjajna narodnjaka, Nenad Osmanović i Miloš Kovačević, koji je završen izjednačenim rezultatom.

Nakon preglasavanja, žiri je još jednom bio jednako podeljen, a Saša Popović najavio je natpevavanje.

Prvi je to učinio Nenad sa pesmom „Sine“ od Šabana Šaulića, a Miloš je otpevao „Moja je draga svaku noć sama“ takođe od Šabana.

Pre nego što su se izjasnili po treći put, Đorđe kao jedan roker je rekao kako je to apsurdno jer su obojica neverovatni vokali. Na kraju, žiri je odlučio da Osmanović ide direktno dalje.

Popović je upitao Kovačevića zbog čega mu niko ne dolazi u podrku u bekstejdž, a on je objasni kako se stide i obećao da će neko doći naredni put.

– Nemam šta da kažem. Mikro opredeljenje za Nenada, ali Mioš je toliko stabilno pevao. Niste mi se dopali u akapeli, možda niste bili spremni, ali sigurno vam je mesto u sledećem krugu– rekla je Marija.

Snežana se složila sa njom i istakla kako je glasala za Miloša jer je morala nekome da da glas, ali da je asolutno svejedno.

– Jel vi stvarno smatrate da obojica treba da idu u sledeći krug– upitao ih je saša, na šta su kao iz pušk esvi ugas rekli- Da, a on je pritisnuo oba tastera i promenio odluku što je ispraćeno gromoglasnim aplauzom.

– Ja sam shvatila da ti ipak više voliš Bosanca. malo, malo pa Bosančevi direktno. Pusti me tvoje lažne ljubavi– smatrala je Ceca.

Saša se branio kako je u prošloj emisiji pustio njenog kandidata, a zatim je Ceca izgrilila mentore i čestitala im na ovom uspehu.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić