Login/Registracija

PRVI PUT U ISTORIJI: Audicija za Zvezde Granda biće održana u Velikoj Britaniji

Najpopularniji TV talent šou u Srbiji, „Zvezde Granda“ koji opstaje kao jedan od najgledanijih televizijskih formata tokom proteklih dvadeset godina, u potrazi je za sledećom velikom zvezdom – i to van granica regiona.

Pozivaju se budući pevači da se prijave na audicije koje će biti održane u Britaniji.

Kandidate će na konkursu birati jedan sudija koji je tu od početka emitovanja ovog programa – Saša Popović, a pridružiće mu se i Aleksandar Milić Mili.

Audicije će se održati u Velikoj Britaniji u nekom od tamošnjih filmskih studija, a Saša Popović će uživo izveštavati iz Britanije.

Zvezde Granda će tamo biti dostupne zahvaljujući „NETTV PLUS“ kablu, i to preko kanala Grand, gde će obožavatelji moći da prate takmičenje i audicije. Pobednik dobija takozvanu „zlatnu kartu“ koja mu omogućava automatski ulazak u Zvezde Granda, u Beogradu u septembru.

Takmičarski šou program „Zvezde Granda“ stvorio je neke od najvećih zvezda regiona, među kojima su i Milica Todorović, Milan Stanković i Tanja Savić. Iako je emisija srpska, možda je najpopularnija takva emisija na prostoru bivše Jugoslavije. Interesantno je i da je do sada bilo više pobednika koji su dolazili iz Bosne i Hercegovine, nego iz Srbije. Bilo je i mnogo takmičara iz dijaspore.

Za takmičenje se možete prijaviti na linku – zvezdegranda.online.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: Grand.Online