Login/Registracija

PRVA ŠETNJA: Ivana Pavković i Petar Mitić IZVELI BLIZANCE, stariji brat imao NAJSLAĐI ZADATAK (FOTO)

Porodica Petra Mitića i Ivane Pavković pre više od nedelju dana postala je bogatija za još dva člana, kada su na svet došli blizanci Vojin i Vuk i upotpunili njiohvu bajku.


Kako su u jednom intervjuu pre pevačicinog porođaja istakli, rođenju braće najviše se radovao njihov stariji sin Vujadin koji je i izabrao imena za nove naslednike.

Ponosni roditelji juče su odlučili da porodičnu idilu pokažu svetu, pa su iskoristili sunčan dan da zajedno prošetaju pored reke.


Nestrpljiv i presrećan Vujadin nije mogao da dočeka da baš on gura kolica u kojima su bebe, što su mu Ivana i Petar rado dozvolili, a on nije skidao osmeh sa lica.


Iako se porodila pre nešto manje od dve nedelje, pevačica se brzo opravlja i izgleda sjajno što se vidi i na videu koji je Mitić podelio.

– Nema bojazni da će Vujadin biti ljubomoran na braću, on je divan, jedva je čekao da ih vidi. Kod kuće nas čekaju obe bake, one će nam pomagati u početku, a kasnije kada budemo počeli da radimo, angažovaćemo dadilju. Majka sam tri dečaka, to zvuči baš moćno – rekla je nakon porođaja Pavkovićeva.
Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić