Login/Registracija

PROZIVALI SU GA, a sada najviše vole da rade sa njim: Uroš Živković OTVORIO DUŠU

Pevač Uroš Živković proslavio se učešćem u takmičenju „Zvezde Granda“, a danas je jedan od najpopularnijih i najangažovanijih mladih izvođača na estradi.

Iako već ima ozbiljne hitove, nije bilo lako izboriti se za svoje mesto na javnoj sceni, te se često susretao sa teškim situacijama, koje sada prepričava kao nezaboravne anegdote.

– Posle finala sam počeo da radim kao pevač. Sećam se moje prve svirke kao da je juče bila. Miloš Brkić je polomio nogu na fudbalu i trebala mu je pomoć pa su mene zvali. Ja ne znam da li sam od ukupno tri sata programa znao možda dvadeset pesama, jer sam ja do tada radio uglavnom neke klubske svirke i imao neki određen repertoar koji sam uvežbao, ali ništa van toga- prisetio se Uroš tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Poznato je da u šoubiznisu, a posebno među pevačima postoji mnogo sujete i ljubomore, a sa time se više puta susreo i Živković.

– Komentari posle tog nastupa su bili baš negativni, mislim naravno  došao sam tamo da pomognem, a ne mogu jer ne znam pesme. Bilo je dosta kolega, neću sad da pominjem, da ispadne da me je neko prozivao. To je bila realna slika tada, u tom trenutku. A te koleginice i kolege koje su tada bile, danas najviše vole da rade sa mnom- otkrio je pevač i dodao da mu je izuzetno teško bilo na samom početku karijere.

POGLEDAJTE I

Uroš Živković o svom LJUBAVNOM STATUSU, otkrio da li uskoro planira da se OŽENI!

Foto: Z. K. Munja/ L. Cvetković/ E. Srdić,
Autor: J. Jović