Login/Registracija

Proradila SUJETA! Sanja zanjihala kukovima, zbog seljačkog trilera Marija sve ućutkala jednom rečenicom

Dve sjajne devojke, Belma Huseinefendić (18) iz Tuzle i Aleksandra Dabić (34) iz Grocke izazvale su pravu polemiku u „Zvezdama Granda“, ali i razdrmale Sanju Kužet koja je tako zanjihvala kukovim da su joj na kraju svi čestitali. 

75ba440c9bfb2d9fb96e62cc32b29d675ef569dc 

Sanju je poneo ritam pesama „Ja bih te sanjala“ i „Grad bez ljudi“, koje je izvela prva takmičarka, a ništa manje nije bilo ni sa drugom, koja je otpevala numere „Tek je 12 sati“ i „Robinja“. 

– Malo i ja da se prisetim detinjstva – rekla je voditeljka nakon ovog duela, koji je na kraju izazvao pravi haos u žiriju. 

Iako je rezultat bio 6:5 u korist druge takmičarke, čuvena šestorka smatrala je da nisu saglasno doneli ovu odluku. Ali prvi se oglasio Saša Popović koji je objasnio da je njegov favorti večeras bila Aleksandra. 

– Ja sam za tebe navijao još dok si bila u „Prvom glasu Srbije“, ali sam znao da ćeš doči u Grand, kao i većina – izjavio je Popović, dok je Jelena bila ljuta na Bosanca što nije dao glas za njenu takmičarku. 

1f8c923016ff073316ce7cbd7964e4a8cd3b18c0

Veoma je hrabro da sa 18 godina peva pesmu Ivane Peters. A drugu pesmu si otpevala bolje nego Severina, neverovatno je sa kakvom emocijom si je izvela, kao da si imala četiri braka iza sebe . – prokomentarisao je Džordž, dok je drugu takmičarku pohvalio da je seksipilna, koncentrisana na svaki potez u nastupu. 

Snežana je nastup prve takmičarke opisala kao savršen, dok je za drugu rekla – Za malo pa savršeno!

c1e1aad8cb33a0a89a1fc079fb926cc9b899728d

Marija Šerifović predsnost je dala Belmi, dok je za Aleksandru rekla da joj se ne dopaju njeni narodnjački ukrasi. 

– Nešto tu ne valja, ne kažem da nije bilo tačno, već mi se stilski nije dopalo – dodala je Marija, dok je Viki pohvalila obe, ali je prednost dala Aleksandri. 

– Bila je dominantnija u svakom smislu. Nekako je sigurnija – dodala je Viki, a Jelena je pitala da li se drogira ili pije.

– Ne, nikada. Imam pravo da kažem svoje mišljenje da je Aleksandra bila bolja. Kraj i tačka – odgovorila je Miljkovićeva, a Karleuša se nije složila, te je rekla da Aleksandra ima seljački vibrato i triler, kao i Viki.

– Ti bi sve dala da ga imaš, ali nemaš – odgovorila je Viki, ali je raspravu u žiriju prekinula Marija koju je iznerviralo što su Belmi zamerili na greškicama u nastupu, tvrdeći da je to samo kriza. 

– Koja kriza, ko je od vas pevao ovako sa 18 godina?! Niko, ajde tišina – odbrusila je Šerifovićeva. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić