PRONAĐI RAZLIKU: Koliko zaista liče Elvedina i Kebina ćerka? (FOTO)

Elvedina Šehić oduševila je glasom i stasom žiri „Zvezda Granda“, a Dragan Stojković Bosanac je izjavio da liči na ćerku Dragana Kojića Kebe, Natašu Kojić. Iako se mnogi članovi žirija nisu složili sa ovom konstatacijom, neki iz publike su potvrdili da je doktor za muziku ipak u pravu. Međutim, Nataša Kojić već nekoliko godina živi u Americi i zbog njenog odsustva sa domaće muzičke scene mnogi nisu ni mogli odmah da se sete kako izgleda. 

Elvedina nakon svega kaže da poštuje stručno mišljenje Dragana Stojkovića Bosanca, a iako joj je bio simpatičan komentar da liči na Kebinu ćerku sa tim se ne slaže. 

„Nisam se uvredila ni zbog jednog komentara žirija i smatram da sve što su rekli samo je vetar u leđa da budem mnogo bolja jer znam da to mogu. Dobila sam dosta poruka, komentara, sugestija i pohvala nakon nastupa. Za mene je bio veliki izazov pevati pesmu Jelene Karleuše, a pošto ja volim izazove, radila sam i vežbala na toj pesmi dugo.  Međutim, nije ispalo onako kako sam ja očekivala ali sve u svemu sam zadovoljna“, rekla je Elvedina. Interesantno je da ova kandidatkinja iz Bosne i Hercegovine nosi isto prezime kao njen protivkandidat Jasmin Šehić. 

046bc5a1b9e3fd733bbfad3de5b691c56abee57b

„Jasmin i ja nismo rođaci iako se isto prezivamo. Upoznali smo se prošle godine preko zajedničkih prijatelja iz Sarajeva i tako počeli da se družimo i tokom takmičenja“, objasnila je Elvedina. Ostaje da vidimo kako će se njih dvoje predstaviti publici u drugom krugu „Zvezda Granda“. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić