PROMOCIJA ROKENROLA: Đorđe David sa bendom na festivalu u Temišvaru (FOTO)

Član žirija „Zvezda Granda“, glumac i pevač benda „Death saw“ Đođe David pored obaveza koje ima u najpopularnijem muzičkom takmičenju, raduje se svakom sledećem koncertu. Sledeći nastup sa njegovim rokenrol sastavom „Death saw“ biće na festivalu vina u Temišvaru. 

a46c33eefc95128ebc737a75a75c5f744c915742

Kako se navodi u saopštenju organizatora ovog festivala koncert benda iz Srbije biće održan u subotu, 27. oktobra, na trgu Pobede (Piața Victoriei) sa početkom u 20 časova. Na programu će se naći najslušaniji hitovi ovog benda ali i drugih poznatih rok bendova iz Rumunije i Mađarske. Pored srpskog benda koji će na sceni predstavljati Srbiju nastupiće i bendovi „ALPHA Team“, „Stage5 Band“, „Proconsul“, „Pragu’ de Sus“, „Phaser“, „Pseudonym“. Festival vina se održava od 26. do 28. oktobra na Piata Victoriei u samom centru Temišvara, a svoje učešće pored muzičkog programa imaće brojni izlagači iz nekoliko država u okruženju. Koncert „Death saw“ benda održava se kao deo projekta „Putevima Dositeja Obradovića“. Ovaj koncert zapravo predstavlja i svojevrsnu promociju srpske kulture, jezika i običaja.

Pored toga, Đorđe David sa velikim uspehom igra i u jednoj predstavi o čemu više saznajte OVDE, a šta je rekao po dolasku u žiri „Zvezda Granda“ pogledajte OVDE. 

Autor: A.Bakić