Login/Registracija

PROKLETI TRILERI: Greška jednog kandidata izazvala žestoku svađu (FOTO)

Boris Petrović učestvovao je u duelu u drugom krugu „Zvezda Granda“ sa Nenadom Kostovim. Prvi se predstavio pesmama „Nije do mene“ i „Ljubav preko žice“, dok je drugi izabrao numere „Sve još miriše na nju“ i „Bezobrazno zelene“. Konačan rezultat bio je pet glasova za Borisa i dva glasa za Nenada. Boris je odmah rekao da je želeo da obuče dres Duška Tošića ali ipak nije stigao. 

„Bili su ujednačeni. Odlučila sam se da nijednom ne dam glas jer je bilo neubediljivo“, rekla je Viki. Marija je prednost dala prvom kandidatu koji je pevao bolje. 

„Drugi kandidat mi se nije dopao jer je mnogo trilerisao“, rekla je Šerifović, sa njom se složio i Aca Lukas koji ne voli da se pesme ponovo „komponuju“.

„Da se skine negativna slika sa mojih komentara. Toliko je nebitno kako ste obučeni ako nemate harizmu i nešto što vas izdvaja. Vas dvojica niste imali ništa. Džabe i najbolje stilizovanim momcima i devojkama ovde kad nažalost nema magije u sebi“, rekla je Jelena i dodala da joj se kod prvog kandidata svideo specifičan izgled, a kod drugog što je u pesmi pokazao dušu. 

„Meni se dopao triler u pesmi Parnog valjka iako mu tu nije mesto“, rekla je Jelena. 

„Ti stvarno nisi normalna“, vikao je Lukas i ponovo se pitao šta će narodnjački triler u rok pesmi. Umešala se Marija i rekla kako su Bosančeve i Jelenine diskusije konačno urodile plodom, dok se Lukas našalio: „Kandidati nastvite da grešite jer ćete dobiti glas od Jelene“.

Usledila svađa Ace Lukasa i Bosanca koji se nisu složili o tome da li je trilerima mesto u rok muzici. Obojica kandidata su prošli u baraž. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić