Login/Registracija

PRKOSI FILTERIMA I TRENDOVIMA: Zbog ovakvog izdanja Sanji Kužet SKIDAMO KAPU

U moru novih trendova uređivanja fotografija na društvenim mrežama, kojima podleže gotovo svaka javna ličnost, voditeljka Sanja Kužet uporno prkosi filterima i ustaljenim normama starenja. 

Od kako se pojavila na javnoj sceni pa sve do danas, voditeljka se gotovo i nije promenila, a razlika između Sanje na televiziji, u glamuroznom izdanju, i onom privatnom samo je u odabiru garderobe, iako uveliko gazi četvrtu deceniju.

– Mogu sa ponosom da kažem da ću uskoro napuniti 39 godina i da nikad nisam imala ovoliko energije i da nikad moje fizičke mogućnosti nisu bile kao sad. Energija mi je na tako jednom pokretačkom nivou i ubeđena sam da je to od promene ishrane. Moj cilj je da motivišem ljude da može, a ja sam dokaz da može, a nisam svemoguća žena, generalno imam obaveze kao svaka druga žena – rekla je nedavno za Grand Online, a sad je novim fotografijama na Instagramu pokazala svoje pravo lice, bez šminke i dodatnih filtera.


U opuštenom izdanju, bez teških pudera i dodatnog glamura, onako u letnoj, lepršavoj haljinici Sanjina lepota i energija došle su do izražaja. 

– Pozitivne misli i osmeh, svima lepo stoje, zar ne? Lep vikend vam želim – napisala je voditeljka ispod fotografija koje su oduševile njene pratioce. 

„Od tebe lepše žene nema“, „Prelepa i posebna“, „Žena sa stilom i najlepšim osmehom“, „Prelepa si i prezgodna“, neki su od komentara na Sanjine fotografije i njenu lepotu koja godinama privlači pažnju i oduševljava.


Voditeljka je nedavno pokrenula novi biznis koji podrzaumeva njenu liniju visoko kvalitetnih hladno ceđenih sokova za detoksikaciju pod imenom „Reliksir“.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić