Preti da postane ESTRADNI KUM BROJ JEDAN: Pored Mladenovićke, PEVAČ JE KUM I OVOJ ZVEZDI GRANDA

Bog je na nebu, na zemlji kum“ kažu stihovi popularne pesme Šabana Šaulića, a bliska prijateljstva se, danas, često krunišu upravo tim činom.

Ni estradna kumstva nisu retkost. Poznato je da je Mirko Kodić najpopularniji estradni kum, a izgleda da je dobio konkurenciju.

5dda4a17da85001ed545ff95fd7796241f293ac1

Naime, osim što su ovom duhovnom vezom povezani Neša Manojlović i Aleksandra Mladenović, na iznenađenje mnogih, pevač je u sličnom odnosu i sa Ivanom Bogićević.

– Neša Manojlović je venčao moju rođenu sestru i zeta. Nešu sam poznavala i pre „Zvezda Granda“ i tada je bio moj kum i prijatelj. Od njega sam dobila najbolje savete, ikad u životu, što se tiče karijere i pevanja. To je  čovek koga ja beskrajno volim i veoma ga poštujem– otkrila je ovogodišnja finalistkinja za „Grand News“.

06cd06610bd11b71d9fde16645679cc46ab44227

Pevač je nedavno, za naš portal, ispričao i kako je došlo do kumstva sa Mladenovićkom.

– Kada smo saznali da ćemo postati roditelji, pozvao sam Aleksandru i ona je toliko vrištala, da mi je probila bubnu opnu (smeh). Taj zvuk iskrene radosti nas je ganuo, i tada je moja supruga rekla: „Ova devojka će biti moja kuma“ i tako je bilo– prisetio se on za Grand. Online.

A kako je Ivana umalo izbegla intervju, pogledajte u videu ispod.

POGLEDAJTE I 

Zvezda Granda zbog MUŠKARCA menja PROFESIJU

SVE TRANSFORMACIJE IVANE BOGIĆEVIĆ: Na AUDICIJE se prijavljivala čak 3 puta (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić