Login/Registracija

Pre Đorđa promenila DVA TIMA i kiksnula: “Jelena je imala mnogo PROBLEMA, a Viki.. (VIDEO)

Atraktivna Branka Šaula već je postala domaća na sceni takmičenja “Zvezde Granda“ jer je ovo već treća sezona po redu u kojoj učestvuje.

Sada brani boje tima Đorđa Davida, a nekada su o njoj i njenom glasu brinule pevačice Jelena Karleuša i Viki Miljković, za vreme čijih mentorstava Branka nije postigla zavidan rezultat.

– Prvo moje pojavljivanje je bilo u timu Jelene Karleuše, nažalost njoj je tada preminula majka i svašta joj se dešavalo u životu tako da sam ja bila sam u dva kruga. Sezonu nakon toga odlazim kod Viki kod koje mi je bilo divno, jer je ona predivna žena, ali sad kod Đorđa su se energije poklopile odmah- objasnila je Branka pred našim kamerama.

Nije tajna da je upravo Đorđe David urgirao kod produkcije da Šaulu vrati u takmičenje i ove godine, uz obrazloženje da silno želi tako dobrog kandidata u som timu. Ali, ni pored toga, Đorđe ne pravi izuzetak već je i prema Branki izuzetno strog.

– Istina je da je takav. Pogrešiš neki delić na sredini pesme , moraš da se vratiš skroz na početak. Ali to je jako dobro, to mi se sviđa– priznaje takmičarka.

Oduvek je važila za jednu od najlepših i najatraktivnijih takmičarki, što joj mnogo imponuje, ali da bi svaki put izgledala drugačije potrebno je mnogo sredstava.

– Mnogo mora da se ulaže i mnogo košta, barem kada je reč o meni. Ova scena zahteva sve maksimalno, naravno pevanje u prvom planu, da ne znamo da pevamo ne bi bili ovde, ali samo to nije dovoljno– kaže ona.

Kako su prethodne sezone u kojima je učestvovala bile neuspešne, prijatno je iznenađena što je dogurala do sedmog kruga kojim je napravila još jedan korak ka finalu.

Ali pored takmičenja, Branka ne zapostavlja ni nastupe koje održava širom Bosne i Hercegovine.

– Malo sam smanjila u poslednje vreme zbog takmičenja, nije mi to dobro. Mnogo sam radila zaista, a to utiče na glas, i umor i sve- prizanje Šaula.

Ceo intervju pogledajte u vidu ispod:

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac