Login/Registracija

Praznična BAJKA u domu Sanje Kužet: Zbog sinova voditeljka ne skida osmeh sa lica

Voditeljka Sanja Kužet najveći pravoslavni praznik proslavila je u krugu svoje porodice, sinova Andrija i Strahinja koji su se očigledno najviše obradovali tradicionalnim običajima na Uskrs, čime se ponosna mama pohvalila na društvenim mrežama.

Iako ne voli da eksponira svoje naslednike, lepa voditeljka napravila je izuzetak i na Instagramu podelila nekoliko fotografija sa njima, čime je pokazala i delić atmosfere koja u njenom domu vlada za praznike. 

Fotografije na kojima nasmejano pozira sa sinovima dok se kucaju ukrašenim jajima, raznežile su njene pratioce i izazvale lavinu komentara, a verujemo da je ove srećne trenutke zabeležio Sanjim emotivni partner Nemanja Živojinović koji se, sudeći po fotkama, pokazao i kao pravi umetnik. 

– Da se što više smejemo, budemo radosni i spokojni!  Moj tim. Hristos vaskrse, srećan Uskrs – napisala je Sanja.


„Jedini pravi tim“, „Ne zna se ko je slađi“, „Prelepe fotografije“, samo su neke od reakcija na Sanjinu prazničnu idilu.

Podsetimo, atraktivna voditeljka u braku je sa direktorom marketinga jedne automobilske kuće, Nemanjom Živojinovićem i sa kojim je dobila sina Strahinju, dok iz prethodnog braka ima sina Andriju.

– Drugi put sam se odlučila za brak kada sam ponovo prepoznala ljubav u koju verujem- rekla je svojevremeno voditeljka i istakla da su joj sinovi danas najveći kritičari.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić