Login/Registracija

PRAVA VRCA Ko je slatka devojčica koja je uspela da postane zvezda Granda? (FOTO)

U detinjstvu je, kaže, bila dobrica koja je poklanjala vršnjacima sve što joj zatraže. Kao i svaka devojčica volela je kratke suknjice i haljine u kojima može da se vrti i igra. Daljinski joj je služio kao mikrofon, ali nije želela da postane pevačica.

„Sve sam volela da dajem osim barbika. Jednom mi je otac doneo jednu iz Švedske koja je imala cirkone na očima i bila sam toliko srećana da sma drugoj deci dozvoljavala samo da je gledaju. Lutke nisam poklanjala“, seća se tog perioda pevačica i dodaje da je volela da učestvuje na školskim priredbama. 

Ova ambiciozna devojčica iz Beograda uspela je ove sezone da uđe u superfinale „Zvezda Granda“. Studirala je dva fakulteta, glumu i novinarstvo, ali je kao svoju profesiju odabrala pevanje. Perfektno priča engleski i italijanski, a od svoje 14 godine svira klavir. Kaže da je znatiželjna i svestrana, brzo plane, ali se brzo i smiri. Tokom takmičenja podigla je veliku prašinu u medijima jer je ćerka pokojnog pevača Nina Rešića. Jednom prilikom je sa suzama u očima priznala da je pogađaju sve laži koje se pišu o njoj, ali da bi ona bez obzira na sve volela da bude bar upola zvezda kao što je bio njen otac. Ukoliko još uvek niste pogodili, u pitanju je Sandra Rešić. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: A.Bakić