Login/Registracija

Poznati predviđaju ko će pobediti u „Zvezdama Granda“, mišljenja su podeljena

0A0A2351 1

Večeras će se održati veliko finale „Zvezda Granda“ u kom će se za laskavu titulu pobednika šesnaeste sezone boriti 17 talentovanih finalista. Ovom muzičkom spektaklu raduje se ceo region, kao i nekadašnji učesnici koje je proslavilo upravo ovo najpopularnije takmičenje.

Poznate ličnosti kažu da će srčano navijati i podržati svoje favorite na najvećem muzičkom takmičenju u regionu, a za Grand otkrivaju i na koga tipuju za pobedu.

ipiccy image 7 8

Prvi pobednik „Zvezda Granda“ Bane Mojićević kaže da nije u potpunosti ispratio takmičenje, budući da retko gleda televiziju. Od njegove pobede davne 2004. godine do danas se mnogo toga promenilo u takmičenju, što je i uporedio za Grand.

-Takmičenje se promenilo u potpunosti. Mi u prvoj sezoni nismo imali žiri a sada je sve to postalo jedan preozbiljan muzički šou, mogu slobodno da kažem i muzički rijaliti. Akcenat je na komentarima žirija i na senzaciji u nastupima takmičara– rekao je Bane i dao savet svim finalistima koji nakon velike završnice tek započinju svoj estradni put.

-Pre svega im savetujem da budu uporni i vredni. Samo od nihovog rada, posvećenosti i ozbiljnosti zavisi krajnji rezultat i uspeh– istakao je Mojićević.

d9d1f90d9de2a94ddae23c395e460c289a4a01cd

Za razliku od Baneta, njegova koleginica i takođe pobednica Milica Todorović, koja je trijumfovala kao najmlađa učesnica, eklsuzivnoza Grand otkrila je koga će podržavati ove noći.

Stalno sam na putu, te s vremena na vreme pogledam neki nastup na Jutjubu. Svi kandidati su dobri, jer da nisu ne bi bili u finalu, a ja sam ove godine uz kandidate Ane Bekute jer znam koliko se trudi i zalaže za svoj tim. Znam da ove sezone ima samo jednu finalistkinju, tako da je podržavam- izjavila je Milica aludirajući na Ivonu Damjanović.

8dfe7bf14f7420c957439f85a12a50cede2606eb

Nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“ Mahir Mulalić kaže da je napredak i uspeh svih finalista zasluga njihovih mentora, kao i da prava borba sledi tek nakon finala.

-Smatram da su i ove godine mentori uradili mnogo toga za svoje kandidate, te da će im ovo iskustvo mnogo pomoći u nastavku njihovih karijera. A kada je u pitanju moj favorit, to je definitivno Martina Jozinović-istakao je Mahir, a njegov kolega, takođe pobednik najgledanijeg muzičkog takmičenja Amar Gile otkrio je svog favorita u „Zvezdama Granda“.

Svim srcem sam uz Kakanj i Martinu Jozinović – kratak je bio Gile.

2ce83e321d02f96d95154d5ddbf6a79c2a674425

Isak Šabanović nije uspeo da trijumfuje u najgledanijem takmičenju, ali je pre dve godine zauzeo visoku drugu poziciju. Ove godine ističe da neće uživo da prati finale jer radi, ali će zdušno navijati za svoje favorite.

-Pratio sam takmičenje koliko su mi obaveze dozvoljavale jer uvek radim subotom, ali ono što sam zapazio jeste da ove sezone ima baš dobrih takmičara. Ipak, moram da izdvojim Milana Bukilića kog poznajem od ranije, kao i Dženana Rakića čiji mi se stil baš dopada. Svi su odlični, tako da ne sumnjam da će publika odabrati najboljeg– rekao je Isak i poželeo sreću svim finalistima večeras.

isak sabanovic 82

Prošlogodišnji finalista „Zvezda Granda“ Kenan Dervišević priznaje da uprkos brojnim obavezama stiže da prati takmičenje, ali i da ima svog favorita za koga će u finalnoj noći glasati.

-Trudim se da stignem da odgledam sve epizode, nekada ne uspem, pa vidim posle šta se dešavalo. Ali svakako da ću finale pratiti, to je obavezno! Iskren da budem ove godine je za mene najbolja Sanela Hasić iz Cecinog tima. Znate da su narodnjaci moj fah, a ona je definitvno u ovoj sezoni najbolji narodni vokal- priznao je Dervišević koji se prošle godine pozicionirao na visoko četvrto mesto u finalnoj noći.

4883f7fde242215339e3e6f12b3e36e26f788d04

Za razliku od Kenana koji je na prvu otkrio svog favorita, Zorana Mićanović pokušala je da sakrije za koga glasa ove godine, međutim pod pritiskom ekipe Grand redakcije se ubrzo predomislila.

-Pratim bukvalno svake subote „Zvezde Granda“ i mogu da kažem da ima baš dosta sjajnih kandidata. Želim im svima svu sreću u finalu, a što se favorita tiče, imam ga, ali bih vam otkrila ko je u pitanju kada se završi takmičenje jer želim da pustim vreme i da vidim da li će pobediti onaj za koga ja mislim da hoće (smeh)- istakla je Mićanovićeva te na naš nagovor ipak otkrila o kome je reč.

Dobro, rećiću o kome se radi! Martina i Hamza su ove godine moji favoriti– sa osmehom je priznala Zorana za Grand.

zorana micanovic 3 ok

Sreću svim finalistima poželela je i Zorja Pajić koja je bez dlake na jeziku otkrila svog favorita.

-Navijam za Martinu Jozinović! Ona je jako talentovana devojka koja ulaže u sebe i to se ceni i poštuje. Želim joj svu sreću u finalu. Inače „Zvezde Granda“ pratim samo TikTok-u s obzirom da nemam televiziju kod kuće. Naravno, srećno i Martininim kolegama u finalnoj noći!- poručila je Zorja.

ZORJA PAJIC ZGS SNIMANJE 31052023 FOTO LUKA 32 ok 1

Prošlogodišnji pobednik Nermin Handžić kaže je ovo bila još jedna sjajna sezona koja je iznedrila puno dobrih pevača. On je poželeo sreću svim finalistima, a otkrio je za koga navija u finalu.

-Podržavam naravno Nejaza iz Violetinog tima, on je zaista odličan pevač. Podrška idem i mojim Bosancima, Saneli Hasić i Dženanu Rakiću, želim svim takmičarima puno sreće – rekao je Nermin, a svog favorita otkrila je i trećeplasirana iz prošle sezone, Sandra Mladenović.

-Naravno da podrška na prvom mestu ide mojoj mentorki Ani Bekuti i njenoj takmičarki Ivoni Damjanović. Osim nje, skrenula mi je pažnju devojka iz Slovenije Lidija Matić, peva sličan program kao ja prošle godine u timu je kod Snežane koja je meni bila velika podrška u takmičenju. Želim puno sreće svima u finalu, postigli su veliki uspeh – rekla je za Grand.

SANDRA MLADENOVIC I NERMIN HANDZIC ASMM SNIMANJE 20122022 FOTO FILIP 15

Pevačica Milica Pavlović koja se i sama takmičila pre 11 godina otkrila je da ima svoje favorite u „Zvezdama Granda“ čije je finale u subotu.

-Iskreno ne pratim ali sam u proteklih par nedelja uočila dve devojke, i to na tik-toku kroz neke snimke. Jedna znam da se zove Zorana (Martina – lapsus, prim. autora) i da je u grupi kod Marije Šerifović. Ima neke kovrdžice i preslatka mi je. Onako mi je vamp, moderna, sviđa mi se, ima tu neku drskost. I još jedna devojka iz iste grupe, udata je u Crnoj Gori ako sam dobro ukapirala, a iz Belorusije je sa nekim prelepim svetlim očima. I ona mi se mnogo dopada – otkrila je Milica, a na pitanje za koga će da glasa kaže:

-Glasaću ali moram da poslušam ko je sve u grupi kod moje drage prijateljice Ane Bekute i onda ću dati ponešto glasova za njene kandidate, a ovo je nešto što je od svih ostalih mom senzibilitetu zapalo za oko. I navijam za te devojke.

25f66d32da041afb253e01360d71d5bf9b2f238b

Jedan od pobednika „Zvezda Granda“ Dušan Svilar priznaje da u ovogodišnjem takmičenju nema svog favorita, ali ima moćnu poruku za sve finaliste.

Iskreno nemam favorita u ovoj sezoni. Želim im puno sreće jer znam koliko je to sve stresno i naporno. Savetujem im da se dobro naspavaju i odmore, pa da onda krenu u finalno takmičenje – poručio je Dušan.

DUSAN SVILAR NNK SNIMANJE 13122022 FOTO MUNJA 29 ok 2

Tokom učešća u jednoj od minulih sezona „Zvezda Granda“ visok plasman ostvario je i Stefan Kosmajac čiji je mentor bila Viki Miljković sa kojom je i nakon takmičenja ostao u sjajnim odnosima. Kosmajac je istakao da ima poverenja u svoju nekadašnju mentorku, pa u skladu sa tim navija za njen tim.

Moj favorit je Nejaz Neki Ramčevski, on je deo tima Viki Miljković kao što sam i ja nekada bio. Znam da je Viki sjajan mentor i da ga je odlično pripremila za finale – istaka je Stefan.

STEFAN KOSMAJAC ZGS SNIMANJE 17052023 FOTO MUNJA 19 ok

Aleksandru Josifovskom prošle sezone pobeda je izmakla za dlaku, a roker je za Grand otkrio ko mu je favorit.

Moram da priznam da ne uspevam da redovno pratim „Zvezde Granda“, ali veoma mi se dopada Dženan Rakić zbog sličnog muzičkog ukusa. Pored njega dopada mi se i Martina Jozinović – rekao je Josifovski.

ALEKSANDAR JOSIFOVSKI ZG SNIMANJE 18012023 FOTO MUNJA 76 ok

BONUS VIDEO – Ko su finalisti?

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: Grand