Login/Registracija

POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Isak Šabanović SPECIJALNI GOST na koncertu POZNATOG CRNOGORSKOG HARMONIKAŠA

Svojim neverovatnim izvedbama na harmonici, Šćepan Stojanović nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a od kada ga je šira javnost upoznala prilikom učešća u jednom tanet šou, svojom muzikom osvojio je region.

……

Ne veliku radost publike, Šćepan će večeras održati solistički koncert na trgu u Golubovcima na kome će, kako je najavio, slušaoci uživati u svim žanrovima.

Ovaj spektakl okupio je veliki broj ljudi, a među njima i mnoge poznate ličnosti koje su uprkos obavezama izdvojile vreme za mali predah i opuštanje uz sjajan repertoar ovog harmonikaša.

Iznenađenje večeri je Isak Šabanović koji je počastvovan što će biti specijalan gost na koncertu čoveka koga izuzetno ceni.

– Iako imam puno obaveza u Beogradu i šire, nisam mogao da se ne odazovem pozivu talentovanog Šćepana da budem njegov gost na koncertu. Siguran sam da će publika uživati u šarenolikom repertoaru i da će ovaj koncert Zeta dugo pamtiti. Čim se završi ovaj muzički spektakl, pakujem kofere i vraćam se za Beograd, a onda nastavljam sa letnjim svirkama– rekao je za Grand. Online.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: S. Čumić