Login/Registracija

Pozadina RAZBIJANJA ČAŠE O GLAVU: “Nisam spavao sedam noći i dana!“ (VIDEO)

Kada se prvi put pojavio na velikoj sceni, učesnik takmičenja “Zvezde Granda“ Ivan Simić, mislio je da je sve izgubljeno.

Od mogućih šest tastera, u njegovu korist svetleo je samo jedan, a zahvaljujući dobroj volji i želji Aleksandra Milića Milija, Ivanu je data druga šansa i mentorstvo produkcijskog tima.

Upravo zbog dobrih mentora i njegovog ogromnog truda i zalaganja, za ovog mladog Valjevca u drugom krugu takmičenja stiglo je svih šest glasova i obezbedilo mu direktan plasman u treći krug.

– Ovo se dešava kada se ludila poklope. Meni je mnogo drago što mi je Mili mentor, ja sam njega stvarno želeo. Sreća u nesreći, prošli put je tako i ispalo. Ne znam kakva je to sreća, ali me prati- rekao je Ivan za naš portal.

Pored toga što je žiri pohvalio njegov pevački napredak, Ivan je na sceni napravio i maestralan vizuelni spektakl.

Osim bacanja papirnih novčanica u vazduh i uručivanja crvene ruže Draganu Stojkoviću Bosancu, Ivan Simić je na kraju nastupa razbio čašu o glavu, u čemu ga je ispratio i sam Mili, te su obojica završili da posekotinama na čelu.

– Čaše su napravljene od šećera i živu muku sam mučio da ih nađem jer ih tri čoveka u Srbiji izrađuju. Bukvalno nisam spavao sedam dana i noći dok ih nisam našao. Ideja je generalno moja, to je trebalo da se desi još u prvom krugu, međutim pred izlazak na scenu čaše su mi pukle i ispolivao sam se ceo. Zato sam bio iznerviran, ali sad smo ispravili stvari- otkrio je Simić za Grand. Online.


O daljim planovima i idejama za nastupe nije želeo da govori već da to bude iznenađenje, ali smo saznali da je sve isplanrano odavno, i to do tančina.

Ceo intervju sa Ivanom pogledajte u videu ispod:

Foto: Munja/ Luća/ Eli,
Autor: T. Bogavac