Login/Registracija

„POPUCALI ZIDOVI“ Kako je Muharem Hadrović oduševio Popovića na prvoj audiciji (VIDEO)

Kada se prvi put pojavio pred Sašom Popovićem na audiciji, Muharem Hadrović imao je ogromnu tremu, ali i snove da jednoga dana postane pevač za kog će znati ceo region. 

Neverovatno talentovan, ambiciozan i šarmantan, ovaj momak iz Olova uspeo je da oduševi direktora „Granda“ i samo jednim predstavljanjem promeni svoj život. A sve je krenulo od audicije uTuzli, nakon čega je usledio i poziva na učešće u „Zvezdama Granda“, dok je sve ostalo istorija. 


Ovaj nepopravljivi romantik, maestralnih vokalnih sposobnosti za kratko vreme takmičenja postao je miljenik publike i jedan od najjačih kandidata iz tima Đorđa Davida, što ga je negde i dovelo do finala. 

– Mnogo sam muzički napredovao – priznao je Muharem gostujući u ovonedeljnoj emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a u prilog tome svedoči i snimak sa čuvene audicije na kojoj se Popoviću predstavio pesmom „Krasiva“ svog idola Zdravka Čolića. 


Čim je video snimak iz Tuzle, Muharem je odmahnuo rukom, a kako bi pokazao neverovatan napredak u pevanju, odmah nakon toga je uživo zapevao Čolin hit. 

– Je l’ ovo bilo u nekoj školi, učionici? Ti kad si pustio glas popucali su zidovi – konstatovala je Sanja Kužet, a pevač dodao da se ni ne seća detalja susreta sa Popovićem, budući da je bio pod tremom. 

– Ja se ne sećam da je ovo ovako moćno bilo – rekao je finalista čiju audiciju možete da pogledate u nastavku.

POGLEDAJTE I:

Foto: L. Cvetković,
Autor: I. Ankić