Login/Registracija

Popovićev miljenik PROZVAO Sofru, pa zakukao zbog para

Nakon fantastične saradnje sa Aleksandrom Sofronijevićem i numere „Sećanje“, miljenik Saše Popovića, Dimitrije Kazić još jednom je odlučio da poverenje pokloni virtozu na harmonici. Na Instagram profilu Zvezde Granda osvanula je fotka sa Sofrom i odmah izazvala lavinu reakcija i pitanja zaintrigiranih pratilaca.


– Sprema se nova pesma! Doduše još nije krenulo snimanje, ovo je bio sada samo dogovor kada bi mogli da počnemo. Posle petnaestog septembra kreće snimanje-  otkrio je Dimitrije za portal Grand Online, a na pitanje ko koga više sluša pevač odgovara:

– Više ja slušam Sofru naravno, ipak je on stariji čovek. Naučen sam i vaspitan da poštujem starije kolege. Volem čoveka iskreno! Pesma je nekako u fazonu da na sve liči, a opet nije nijedna od tih na koje liči. S tim što ovoga puta nisam ja autor, nego samo izvođač.


Publika ne krije da se uželela i ekranizacije novog singla te je Dimitrije za naš portal otkrio da li možemo da očekujemo i spot.

– Skupljam pare! (smeh). Pa red je, treća pesma– našalio se pevač.

Podsetimo, pe nekoliko meseci braća Kazić premijerno su izveli numeru „Sećanje“, a ovu nesvakidašnju i emotivnu pesmu upotpunila je upravo Sofrina harmonika te i ovoga puta očekujemo pravu magiju kada je ovaj tandem u pitanju.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović