Login/Registracija

Popović dao URNEBESAN PREDLOG kandidatu, a Marija mu opasno ZAMERILA jednu stvar!

U ovom duelu sve od sebe da se plasiraju u četvrt finale dali su Hanad Džehverović iz tima Đorđa Davida i Saša Popović iz tima Cece Ražnatović.

Hanad se predstavio pesmama „Ima neka tajna veza“ i „Ena“, dok je Saša otpevao „Od milijun žena“ i „Jedan dva“, a rezultat na kraju duela je bio 6:3 u korist Saše.

Oba nastupa bila su fantastična i energična, a Saša početak pesme koju je Saša izvodio bio je sa muzikom iz Konstraktine pesme „In corpore sano“, dok je u ruci držao peškir, što je zbunilo sve u studiju.

Saša je u bekstejdžu imao najslađu podršku koja je ukrala ceo šou, a u pitanju su dve njegove ćerkice, te je Ceca odmah prokomentarisala da ne zna koju od njih bih za snajku.

– Sale dobro pevaš, ali moram nešto da ti kažem, ali da se ne naljutiš… Ovo ti govorim kao neko ko ceo život muči muku sa kilogramima. Sale, kako sa škembetom bela majica? Ne može, još kad si pevao ovu drugu pesmu trese se cela scena od tebe, pa onda te pantalone… Što ih nisi skratio i suzio, pa što nisi sako suzio da izgaš tri broja manje? – pitala je Marija.

Mili je priznao da je pogrešio, jer nije na vreme video glasove i istakao da smatra da Saša ipak nije zaslužio šest glasova. 

– Hanade, imaš isti pristup sve ove godine i to nam je malo dosadilo u tome je problem. Malo smo se prezasitili – priznala je Bekuta i takođe se složila sa Marijom da Saša mora da smrša.

– Ja bih se manuo toga, štanama fali? I Pavaroti je imao škembe, pa je bio najbolji – rekao je Bosanac kroz smeh, a što se tiče Hanadovog pevanja složio se sa kolegama i dao mu par kosrinih saveta kako bi bio bolji.

Viki se u potpunosti složila sa kolegama iz žirija, međutim Popović je imao jedan predlog za takmičara i svog imenjaka.

– Ti treba da napraviš velike plakate, bez tvoje slike i da napišeš „Gostuje Sapa Popović, neviđeni šou“ i nemaš problema, neće ti niko doći, možeš kući da ideš – rekao je Popović kroz smeh i nasmejao sve u studiju.

Ceca je pohvalila svog kandidata, ali i Hanada kome je uputila niz komplimenata, međutim priznala je da smatra da mu je matrica bila preglasna i da ga je to omelo u večerašnjem pevanju.

– Hanade, brkata beštija je uradila istu stvar koju sam ti ja uradio na svim probama, kao da je bio tu, kao da se pretvorio u neku muvu i špijunirao šta radimo, ali potpuno isti pokret ruke, ista replika na istoj stvari. Jeste sa prvom matricom smo imali problem. Hanade, ti ćeš biti moj gost na koncertu i radićeš kao profesionalac i dobićeš honorar – zaključio je Đorđe.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić