Login/Registracija

Popović BOCNUO Bosanca da se „POCECIO“: „To i GLEDAOCI ZNAJU“

Priliku da probiju led u večerašnjoj emisiji i prvi nastupe imali su Stefan Tomić i Sanja Dimova.

Stefan, iz tima Đorđa Davida, predstavio nam se pesmama „Nije ljubav stvar“ i „Crni sneg“, dok se Cecina kandidatkinja odlučila za numere „Pusti me da nađem srcu lek“ i „Crno na belo“.

Tomić je već tokom prve izvedbe dobio tri glasa podrške, međutim stanje je ostalo nepromenjeno do kraja nastupa kada je i njegova supranica Sanja ostvarila isti rezultat.

-Ako moram da dam prednost, dala bih je kandidatu broj jedan isključivo zbog prve pesme jer je druga bila fijasko. Ti nisi figura koja može tu pesmu da iznese kako treba. Kandidatkinja broj dva je jedno vedro biće, ali glas i intonacija te nisu slušali večeras– dala je svoj sud Marija.

Ana Bekuta pohvalila je Stefanov stajling i početak nastupa, međutim smatrala je da mu nije trebala druga pesma. Sanji je zamerila kako je previše trilerisala, ali da joj se dopada kako joj zvoni glas, a sa tim se složila i Snežana.

– Što se tiče Stefana, meni smeta što si ti u drugoj pesmi menjao melodiju– istakla je Viki, a Đorđe je pokušao da odbrani svog kandidata kako je to takva verzija od Harija Veršanovića.

Mili je pohvalio Stefana za svaki aspekt prve numere, međutim zamerio mu je drugu pesmu rekavši da je bila promašaj i pitao se zašto je on to pevao. Sa druge strane, nije mu se dopao performans Cecine kandidatkinje za koju je smatrao da je previše grešila.

Kada je došao red na Bosanca on je podsetio kako je prethodni put pao na Stefanov šarm i da je tada odlučio da će ga ubuduće samo slušati.

– Prva pesma je bila odlična, ali ulazak mi se nije svideo. Druga pesma, ja nisam slušao nijednu ni drugu varijatnu precizno, ali je ispalo kao da se nisi sastavio– poručio mu je Boske, a zatim se obratio Sanji.

– Od tebe ima štofa, odlična ti je boja glasa. Neverovatno za Makedonku da imaš sladak triler. Pretpano, nesigurno i nesređeno je bilo sa mnogo falša, ali sam pohvalio jer ima štofa– obajsnio je on.

– E, moj Bosanac, gledam te od septembra od prve emisije kako si se „Pocecio“. Veruj mi samo te iz emisije u emisiju gledam kako si se „Posvetlanio“ to je neverovatno– bocnuo je Popović.

– Ja? Pa ja sam tvrd kao drijen nema šanse. Ja sam kao cement- branio se Stojković, ali Saša nije odustao.

– Pre dosta emisija uhvati on Cecu pod ruku i kaže:“ Dođi mala da te naučim šta ćeš ti da govoriš“, ali izgleda je bilo kontra ona rekla:“ Dođi brkati ovamo da ti ja kažem“. Verij mi da je to tako i da to gledaoci znaju- nasmejao je sve vrhovni sudija.

Dragan je rekao kako se on toga ne seća, a zatim se našalio i kroz osmeh pitao da li to znači da se Ceca zaljubila u njega, ali ostao je bez odgovora.

Đorđe je rekao kako su Mili i Bosanac u pravu i kako on više neće padati na njihovu emociju. 

– Ovo je moja greška što sam bio mekan prema tebi,a onda tvoja idiotarija na kojoj si ti insistirao što ako prođeš šanse nema više da se ovako osećam a znam kakv si potencijal ovo je bruka ta tebe i za mene– surov je bio roker.

– Moja kandidatkinja nije falš pevač, ali jeste se to večeras desilo. U pravu je Bosanac ona ima slatki triler i peva atipično za jednu Makedonku– rekla je Ceca za svoju kandidatkinju.

Saši Popoviću nije bilo lako da donese odluku, i priznao je kako je njegova ljubav prema Ceci i Đoletu 99:1.

Kada je sudija upitao za pomoć članove žirija svi su ga bojkotovali, a on je presudio da Stefan ide dalje i izvinio se Ceci.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić