Ponovo ODUŠEVIO žiri, a zbog reči njegovog mentora SVI ĆE SE ZAMISLITI! (FOTO)

Ilija Atanacković u prvom krugu oduševio je žiri odabirom pesama i svojom interpretacijom, a za mentora odabrao je Đorđa Davida. U drugom krugu takmičenja ovaj talentovani momak odlučio je da se predstavi pesmama „Ako tražiš nekoga“ Prljavo Kazalište i „Verujem, ne verujem“ od Bajage. I ovoga puta svojim nastupom osvojio je žiri i dobio svih šest glasova. 

„Ja se tebe plašim! Deluješ tako hladno, a pevaš kao dragi Bog“, rekla je Ana Bekuta. „Ti si dokaz da neko može da nas oduševi iako ne peva pretenciozno. Ja sam uživala dok sam te slušala“, prokomentarisala je Ivana. 

„Ja moram da kažem nešto. Ilija i ja smo razgovarali i došli do zaključka da se svi sa ovih prostora plašimo da se ne ponovi situacija iz devedesetih. Bajaginu pesmu smo odabrali baš iz tog razloga, jer iz ovog takmičenja želimo da pošaljemo poruku da hoćemo da se rađamo, da želimo da nam bude lepo, da imamo mir i da budemo nasmejani“, rekao je Đorđe. 

4eb0f11e0fcf9ef2e294171ce8f3bb38f1de924f

Ilija se na kraju zahvalio svom mentoru i svim članovima žirija, jer su mu kao pevaču pružili šansu iako znaju da on nije interpretator koji može da peva bilo koju vrstu muzike. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić