Login/Registracija

POKVARILO GA takmičenje? “Važnije mi je pevanje od fakulteta“

Učesnik takmičenja “Zvezde Granda“ Saša Žderić sa samo 20 godina može se pohvaliti raskošnim vokalom zbog kog se i plasirao u sedmi krug ovog šou programa.

Koliko je zagrejan za ideju da jednoga dana bude popularan pevač govori činjenica da je studije na Mašinskom fakultetu stavio u drugi plan.

– Studiram ali trenutno ne studiram (smeh). Zakočio sam što se tiče fakulteta jer su mi “Zvezde Granda“ veća želja– rekao je Saša u emisiji “Zvezde Granda Specijal, zbog čega je voditelj Voja Nedeljković konstatovao da ga je takmičenje “pokvarilo“.

– Jeste malo. Šalim se. Ali neću odustati od mašinstva, bez obzira na sve, dobro je imati diplomu i plan B, tako da ću svakako to u jednom trenutku završiti– objasnio je Žderić.

Naviknut na veliki broj glasova koji su iz kruga u krug stizali u njegovu korist, u prošloj emisiji Saša je ostao iznenađen zbog samo četiri glasa i odlaska u baraž.

Ipak, kada je sumirao utiske shvatio je gde je pogrešio i šta ga je koštalo direktnog prolaska.

– Ta druga pesma koju sam pevao nije bila dovoljno eksplozivna. Zamerili su mi i na ukrasima, ali trema je učinila svoje, na probama sam bio bolji– priznao je on.

POGLEDAJTE I:

NIJE VEROVAO u sebe: “Mislio sam da me NEĆE ZVATI u “Zvezde Granda“ (VIDEO)

„ATMOSFERA JE KAO U SANATORIJUMU“, oštre kritike žirija na ENERGIJU TAKMIČARA

Foto: Munja/ Luka/ Eli/ Printscreen,
Autor: T. Bogavac