Login/Registracija

Podnela NAJVEĆU ŽRTVU u “Zvezdama Granda“, žiri ŠOKIRAN: “Svaka ti čast!“

Početak večerašnje emisije “Zvezde Granda“ otvorile su takmičarke Miona Laura Srećković iz tima Đorđa Davida i Nikolina Đekanović pulenka Aleksandra Milića Milija.

Devetnaestogodišnja Miona za šesti krug takmičenja odabrala je pesme “Savršena laž“ i “Mirišeš na nju“, dok su Nikolin izbor bile numere “Nevinost“ i “Tačno je“.

Svih šest glasova stiglo je u korist Đekanovićeve, dok je Miona ostala uskraćena za Marijin glas, te sa sigurnih pet otišla u baraž.

Saša Popović na samom početku objasnio je da je Miona vraćena u takmičenje nakon što je ostalo upražnjeno mesto Anastasije Ićurup koja je odustala, i da je devojka juče doletela iz Pariza te na brzinu odradila probu sa Đorđem veče pred snimanje.

– Svaka čast onda! Sve pohvale za požrtvovanje, bravo! Program koji si spremala noć pred takmičenje ne bih komentarisala jer je suludo. Da ste spremali duže to bi bilo bolje. Nikolina večeras si bila odlična, nisi baš imala Cecine ukrase u drugoj pesmi ali ništa mi nije smetalo– prva je komentarisala Marija, a onda se nadovezala i Ceca:

– Meni su obe bile super, dobre pevačice! Druga takmičarka koja je pevala moju pesmu, slažem se sa Marijom, ali lepa energija i sve ostalo na mestu.

Ostatak žirija takođe se složio sa Šerifovićevom da je Mionin nastup bio sjajan za nekog ko je u 24 časa stigao da doputuje i pripremi obe pesme na korektan način, a onda je takmičarka otkrila još jednu stvar koja je sve iznendila,

– Ja sam pesmu “Mirišeš na nju“ juče naučila, nisam znala tekst uopšte, pošto meni mozak razmišlja na francuskom i bilo mi je jako teško- objansila je Srećkovićeva.

Komplimenti na račun ove dve devojke stigli su i od uvek strogog Dragana Stojkovića Bosanca, koji je kao i uvek, imao drugačije mišljenje od kolega.

– Ma ti si Miona meni bila sjajna! Možda si malo podbacila prvu pesmu, ali i Nikolina je drugu. Nije valjalo, bilo je puno falša. Tako da, bile su ujednačene– poručio je producent.

Najponosniji nakon ovog duela bio je svakako Đorđe David koji nije pronašao reči da zahvali Miona Lauri na učinjenoj usluzi i pojavljivanju u tako kratkom roku.

– Vas dve ste odmah zakucale standard. Mislim da nijedna devojka večeras neće pevati na nivou kao sad vas dve. Miona, pokazala si da si zrela i kada se figurativno dobije šamar, proradi glava na drugoj frekvenciji. Hvala i našem Vladici iz Grandovog studija zato što je bio sa nama celu noć- poručio je David za kraj.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac