POČEO ČETVRTI KRUG Evo koji kandidati iz prve epizode su prošli dalje (FOTO)

Ova epizoda „Zvezda Granda“ otvorila je četvrti krug, a mentorima donela još veće muke. Žiri je u više navrata pomenuo da su u takmičenju sada svi pevači odlični, kao i da im glasanje zaista pada teško. Svaki mentor se bori za svoje kandidate iz sve snage, ali Jelena Karleuša sa najvećim žarom i dalje ulazi u raspravu sa svojim kolegama svaki put kada nije zadovolja ishodom glasanja.

Tako je bilo i ovoga puta kada se diva posvađala sa Marijom Šerifović, jer ju je optužila da je oštetila njeno „dete“ kada joj nije dala glas. U studiju je nastao opšti haos, a Jelena se u jednom trenutku popela čak i na sto OVDE.

9d147bf9ff010780507afe631ed0d1e0faebafac

Marija Šerifović je jednoj takmičarki rekla da treba da nastavi da vežba pevanje i da se prijavi naredne godine za takmičenje, iako zapravo ta kandidatkinja nije ispala. Nastao je nesporazum, a takmičarka je zbog pogrešno shvaćenog Marijinog komenatra otvorila dušu i priznala da i sama ne zna kako je dospela do četvrtog kruga OVDE. Đorđe David imao je samo reči hvale za mladu takmičarku iz Goražda, a u svom komentaru objasnio je da mu je drago što ljudi masovno prepoznaju njen kvalitet OVDE.

f1b52c33ddbe5eac375de1c7b88893207b073133

U naredni krug takmičenja prošli su: Alem Kadić, Sanja Todorović, Darko Kocevski Darinos, Milica Čikarić, Armin Jusufović, Džejla Ramović, Minel Spahović, Nevena Stojananović Nensi, Martin Ajdarević i Samir Alebić. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić