Login/Registracija

POČELO SNIMANJE “ZVEZDA GRANDA“, Mili otkrio: “Televizije se…“ (VIDEO)

Danas počinje snimanje nove sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ koje su svi sa nestrpljenjem čekali, a ovim povodom je ispred velelepnog studija na Košutnjaku među prvima stigao muzički direktor Aleksandar Milić Mili i prokomentarisao novi početak.


– Spremni smo za novu sezonu, puno očekujemo od nje pa ćemo videti- kratko je poručio Mili za naš portal.

Okupljene pripadnike sedme sile najviše je zanimalo na kojoj televiziji i u kom terminu će se emitovati “Zvezde Granda“ s obzirom da se oko toga u medijima najviše spekulisalo i nagađalo u prethodnom periodu.

– Ovo je izuzetno gledan šou i naravno da se oko njega utrkuju najbolje televizije ali bićete na vreme obavešteni o tome. Ja ne mogu ništa lično da vam kažem, to će Grand zvanično objaviti- dodao je Mili pa se osvrnuo da priču da je šou “Nikad nije kasno“ iz iste produkcije zauzeo termin “Zvezdama“ koji je do sad bio subotom od 21 čas.


– To su stvari koje se menjaju, to nije problem. Šou će sigurno biti subotom uveče– bio je jasan Mili i objasnio da nije fokusiran na to, već na bitnije stvari.

– Meni je važno šta ćemo mi ovde da stvorimo u ovoj sezoni i to je meni target.

Milić se osvrnuo i na komentare bivše članice žirija Jelene Karleuše na to da šou nije gledan kao u vreme kada je ona bila deo njega, kao i to da je dolaskom Cece Ražnatović rejting “Zvezde Granda“ opao.

– To je njeno mišljenje ali brojke pokazuju sve. Mislim da Grand ne zavisi od jedne osobe već od toga koliko mi novih telenata privučemo i napravimo nešto od njih. Ovo traje 18 godina i brend je za sebe- poručio je Mili.


Kada je reč o njegovim kriterijumima i u ovoj sezoni ostaju isti, a producent se pita samo jedno- da li će ga ove sezone poštedeti ili mu opet nametnuti neki novi izazov.

– Kada sam došao dali su mi da obučavam 120 novih kandidata, prošle godine sam spašavao one sa nula glasova, sada ne znam šta me čeka, možda 500 sklekova- kroz smeh je zaključio.

Ceo intervju sa Milijem pogledajte u videu ispod:

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović/ T. Bogavac