Login/Registracija

Počelo snimanje 12. sezone „Zvezda Granda“ (FOTO)

Snimanje prve emisije 12. sezone „Zvezde Granda“ počelo je danas na Košutnjaku u Grandovom studiju. Članovi stručnog i produkcijskog žirija došli su odlično raspoloženi za rad, a većina ih je prokomentarisala da jedva čekaju početak takmičenja. Prema rečima Saše Popovića u novoj sezoni će pravila ostati ista, ali kandidate očekuju mala izmena jer će tokom nastupa nositi merač pristiska.

U prvom krugu kandidati pevaju po dve pesme i nalaze se iza panela na sceni. Članovi žirija ne znaju ni ime ni prezime kandidata, znaju samo da li je devojka ili mladić. Oni će ocenjivati samo po utisku koji su stekli kako kandidat peva. Pored stručnog žirija, kandidate će kao i proše sezone ocenjivati Tajanstveni žiri.

U trenutku kada član žirija glasa, pritiskom na taster „da“ panel se spusti. Kada svih sedam članova žirija glasaju sa „da“ kanidat je prošao u naredni krug takmičenja. Ako takmičar ne dobije svih sedam glasova može se naći u baražu koji će se održati posle nastupa svih kandidata. Članovi žirija mogu da promene svoje mišljenje u toku druge pesme i ako glasaju sa „ne“, a ranije su glasali sa „da“ panel će se podići.

Na posao se danas posle porodiljskog bolovanja vratila Sanja Kužet koja će sa Vojom Nedeljkovićem voditi novu sezonu najpopularnijeg takmičenja u regionu. Prva emisija nove sezone biće emitovana 30. septembra u 21h na Prvoj televiziji, OBN-u i Kanalu 5!

Uskoro opširnije… 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Bakić