Login/Registracija

POČELO JE NATPEVAVANJE: Takmičari pokazali znanje u akapeli, a REZULTAT NIJE MOGAO BITI BOLJI

Maestralne izvedbe večeras su nam priredili Edis Agić i Ivana Dulić koji su dali svoj maksimum i pokazali žiriju da zaslužuju naredni krug osvojivši maksimaln broj glasova.

Radost, ali i neizvesnost zbog preglasavanja još jednom su završili izjednačenim razultatom 3:3, nakon čega je Saša rekao kako sledi natpevavanje.

Edis je otpevao „Blago onom ko te ima“, dok se Ivana odlučila za „Grom te ubio“, a žiri je još jednom bio izjednačen, što je značilo da Popović treba da presudi nakon što čuje njihove komentare.

– Dala sam prednost Edisu zato što peva iz kruga u krug dobro i bliži mi je, ali zato Ivana ovo je tvoje najbolje pevačko pojavljivanje. Večeras si prvi put pevala dobro obe pesme i čestitam vam– dala je svoj sud Marija.

Viki je rekla kako su presudile nijanse, i da joj se kod Edisa nije dopalo izvođenje pesme „Ludi petak“, ali se složila se sa Marijom da je ovo Ivanino najbolje izvođenje.

Za razliku od Miljkovićeve, Đorđu se dopala izvedba numere „Ludi petak“ tvrdeći da je Edis opasan pevač. Ipak, kod akapele mu se više dopala Ivanina izvedba.

– Gotovo da isto mislim, ali sam nagradila Ivanu i to što je ona stvarno propevala i bila tako sigurna. Kandidat broj jedan ne postoji zamerka– rekla je Snežana.

Bosanac je smatrao da je Edis bolji kandidat jer je kompletniji pevač koji je pozao svu raskoš svog talenta. Pohvale je dobila i Ivana koja je dobila komplimente i za stajling, ali nesigirnost u drugoj regularnoj pesmi je koštala njegovog glasa, a ovo mišljenje delila je i Bekuta.

Mentori su pohvalili svoje kandidate, a na radost svih Popović je pustio oba kandidata direktno dalje.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić,
Autor: S. Čumić