Login/Registracija

POČELE I ONLAJN PRIJAVE ZA ZVEZDE GRANDA: Evo kako da se prijavite za novu sezonu

Nakon nekoliko održanih audicija širom regiona, a zbog velikog interesovanja za novu sezonu „Zvezda Granda“, „Grand produkcija“ odlučila je da otvori i onlajn prijave.

Audicije za najgledanije i najpopularnije muzičko takmičenje danas su počele onlajn putem na sajtu zvezdegranda.online, a prijava zainteresovanih kandidata sve je više. Saša Popović je na taj način dao priliku svima onima koji ceo život maštaju o ovom takmičenju, a nisu stigli na neku od održanih audicija, da se u istom i pojave.

Prijavu možete podneti putem linka zvezdegranda.online klikom na dugme PRIJAVA, a zatim slediti uputstva i popuniti sva neophodna polja koja se od vas traže.

Osim osnovnih podataka, svi koji žele da učestvuju će morati da navedu ukoliko su se već pojavili u takmičenju “Zvezde Granda“ u nekoj od prethodnih sezona, linkove svojih društvenih mreža, linkove videa na kojima pevaju kao i da navedu numere koje bi pevali u takmičenju.

Svim pevačima amaterima želimo puno sreće prikom prijavljivanja i nadamo se da se vidimo od jeseni u novoj sezoni najgledanijeg talent šoua. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić