Login/Registracija

Pobednik ZVEZDA GRANDA presadio kosu i pokazao NEVEROVATNU PROMENU

Riste Risteski postao je prepoznatljiv i popularan nakon učešća u „Zvezdama Granda“, gde je 2017. godine proglašen pobednikom od strane publike. Nakon toga, talentovani Makedonac snimio je nekoliko pesama za „Grand produkciju“ i hrabro koračao ka vrhu, ali je usled pandemije korona virusa bio prinuđen da uspori tempo, zbog čega je vremenom nestao sa naše scene.

Iako se nije često pojavljivao u domaćim medijima, Riste je nastupao i punio klubove u Makedoniji, a kao posledica stresnog i napornog perioda pevač je počeo da gubi kosu. Zbog toga se nedavno uputio u Istanbul gde je odradio transplantaciju kose, a za Grand Online otkrio je i zaštoje odlučio da estetsku intervenciju odradi baš u turskoj klinici. 

On je za Grand Online otkrio kako je proteklo presađivanje kose, podelio niz novih fotografija i pokazao rezultat nakon transplatacije. 

– Tačno pre nedelju dana sam uradio transplantaciju kose, a pre skoro dve počeo da gubim kosu. Ovom intervencijom sam samo želeo da je zaštitim. Prvo sam počeo da gubim kosu u prednjem delu, a presadio sam samo mali deo i zaštitio ostatak, jer postoji mogućnost da će jednog dana i u zadnjem da počne da opada – objašnjava Riste, a na pitanje da li je od nekoga dobio preporuku za kliniku u Turskoj, odgovara:  

– Da, to je jedna od najboljih klinika u Istanbulu za presađivanje kose i samo zbog toga sam je odabrao. 


Iako je tek odradio intervenciju, promena je i više nego očigledna, ali prve rezultate videće tek za par meseci.

–  Iskreno, baš sam jako zadovoljan. Sve je dobro prošlo i već vidim razliku, mada od pet do deset meseci je oporavak, tj za to vreme videću maksimalan efekat. Treba vremena da se oporavi sve – rekao je pobednik „Zvezda Granda“ koji je i javno pokazao rezultat i istakao da mu je transplantacija delimično uticala na samopouzdanje. 

Ne znači mi nešto previše što se tiče samopouzdanja, ali volim da napravim frizuru i da izaberem kako želim da izgledam – zaključio je Riste. 

Inače, transplantacija kose je poslednjih godina postala hit kod muškaraca, a ovom trendu nisu odolele mnoge poznate ličnosti među kojima su Branislav Lečić, Bojan Marović, Milan Kalčinić i Raša Bukvić. Cena ove intervencije u Srbiji kreće se od 1.500 do 5.000 evra, dok je navodno u Turskoj mnogo skuplja. 


Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić