Login/Registracija

Pobednik ZVEZDA GRANDA ponovo na istom mestu, razlog će vas ODUŠEVITI

Pre više od godinu dana Mahir Mulalić odneo je titulu najboljeg u takmičenju “Zvezde Granda“, kada mu je rodni grad Gračanica organizovao spektakularan pobednički koncert.

Pred više hiljada sugrđana Mahir je pevao hitove kojima se i proslavio u pomenutom takmičenju, a na bini mu se pored ostalih finalista pridružila mentorka Marija Šerifović, koja je dovela atmosferu do usijanja.

I evo, nakon četrnaest meseci Mahir se vraća “na mesto zločina“ sada kao već afirmisani pevač, da ponovo svojoj publici podari veče za pamćenje.

– Večeras od 20:30 imam koncert u mojoj Gračanici kome se neizmerno radujem. Ovog leta sam obišao sve moguće zemlje i gradove radeći, pa je došao red i da mom gradu poklonim malo dobre muzike- kaže Mulalić koji se sa osmehom seća pobedničkog koncerta.

– I ovaj koncert večeras će sigurno na neki način probuditi te neke emocije kada smo svi slavili i radovali se iako je korona bila u jeku oko svih nas.


Repertoar koji je pevao prošle godine biće aktuelan i sada, s tim što će pobednik na njega uvrstiti i svoje dve pesme koje su osvojile srca svih, naročito ženskog dela publike.

– Biće tu još nekih pesama koje pevam na astupima a moje se podrazumevaju, jedva čekam da ih pevam sa publikom u glas. Mnogo sam uzbuđen, ipak je to moj grad, i moram da kažem da kod cele moje ekipe i mene postoji velika doza odgovornosti– istakao je pevač.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac